Külföldi magyarok! Haza akartok költözni valamikor Magyarországra?
Ha nem,akkor miért?
Mely országban éltek?
Angliában élünk 10 éve. Úgy tervezzük, hogy amikor nyugdíjasok leszünk akkor vagy Magyarországra hazamegyünk vagy Thaiföldre költözünk. Van még 20 évünk agyalni ezen. De az 100%, hogy Angliában nem akarunk maradni végleg.
Hogy miért nem? Mert itt nagyon nem jó az egészségügy, egyre rosszabb lesz itt is, és egyre drágább az albérlet..Fizetés most még jó, de nem kapkodnak a fizetésemelésekkel..(én 4 éve kaptam fizetésemelést.)
Németországban lakunk.
Hiányzik a család és a barátok otthonról, de ennyi...
Itt sokkal barátságosabbak az emberek, jobban érezzük magunkat egyelőre.
3-4-es!
Kíváncsi vagyok, hogy Németország melyik részén vagytok?
Tesóm Regensburg mellett és menekülne már nagyon haza: koszos, nem biztonságos (most volt gyilkosság a szembeszomszédnál, sok a tolvaj is) és irreálisan drága. 30 ezres, nyugodtnak mondott kisvárosról beszélünk, ami úgy 5 éve még élhető volt.
Van, ahol ez nincs?
A 4-es vagyok, Münchentöl északra élek egy kisvárosban és itt semmi ilyesmi nincs, én késö este megyek haza minden nap gyalog a fél városon át, de még soha nem volt a legkisebb incidens sem. De ez nem csak rám érvényes, hanem általánosságban is, itt tényleg minden nyugodt, rendes és élhetö.
Regensburg környéke viszont tényleg nem a legjobb környék, mert a kelet-európai (magyar, román, ukrán, cseh, stb alvilági alakok - drogkeresekedelem, nök futattása, szervezett betöröbandák, stb) arrafelé vannak otthon, ott van a központjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!