A halálistenek létezhetnek?
Figyelt kérdés
Léci komoly válaszokat, valaki aki tud halálistenekröl valamit ami igazszerü akkor az írjon,
valami bizonyíték roluk?
2010. máj. 30. 19:39
11/20 A kérdező kommentje:
:DDD
2010. máj. 31. 19:26
12/20 anonim válasza:
Most szervezem. Akkor már van három tagja. Te, a barátnőm és én.
Egyszer poénkodtunk, és kitaláltuk, hogy lúzer, aki nem shinigami. Legyél te is az!
13/20 A kérdező kommentje:
oks :D
2010. jún. 2. 09:28
14/20 A kérdező kommentje:
meg adom az email címem majd ott el tudsz érni ha itt nem válaszolnák oksi? Email: biropeter2@freemail.hu
2010. jún. 2. 09:29
15/20 anonim válasza:
Ne haragudj, de én ezt csak poénból mondtam. Nem szeretnék levelezni senkivel, ezért se bántódj meg!
16/20 Hitsugaya Lau válasza:
:D jó hogyha léteznek de ennek sajna kicsi a valószinűsége de én is szivesen találkoznék valamelyikkel akár a Bleach(<3) ből... Toushiroval, Rukiával....
17/20 Hitsugaya Lau válasza:
és ha valami veszélyes halálistennel találkoztok nem baj, hívjatok Engem!XD nekem is van bankaim Nekem rukiájé vagy ha akarjátok akár hitsu- éXD
18/20 Hitsugaya Lau válasza:
jah és én is had jelentkezzek ebbe az izébe pls!!!!!!!!!
19/20 anonim válasza:
Igen vannak, de most mennem kell, mert Hitsugaya kapitány mérges lesz.
20/20 Rami** válasza:
hat jo hogy vannak ilyenek is akik hisznek ebben mert ha vannak dzellemek akkor lideércek is vannak mert ha egy szellem tul sokaig van egyedul liderce lesz nezetek meg a eikipediaban s lidercseg az otodik fázis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!