A halálistenek létezhetnek?
Léci komoly válaszokat, valaki aki tud halálistenekröl valamit ami igazszerü akkor az írjon,
valami bizonyíték roluk?
Bizonyíték kell? Nézd meg a texasi Láncfűrészes filmjeit.
Kaszások vannak azt tudom.
Nemrég láttam őket, amint levágták a füvet az árokparton.
nem hülyeség a kérdés, Japán legendák szerint igenis léteznek, ezen alapul pl.: az előbb elmített Bleach (<3) is. Death Note más kérdés, halálisten legenda ott is van, csak egy füzet szerintem sok(k) xD
Érdemes elgondolkozni ezen...
Előző: ugyan, megoldjuk ;D Majd hívjuk Kubo-t, és a musicales srácokat x''D Nekem meg van bankai Zangetsum, nem lesz itt baj x'D
De szeretem elképzelni ezt, "mi lenne ha" alapon.
Nem szabad elzárkózni a létezésüktől, hiszen nem hülyék a japánok, sőt! Ugyanannyira lehet hinni a halálistenek létezésében, mint a... keresztények istenében, nem?:3 Semmi sem bizonyított, csak hit kérdése.
Kösz a válaszokat nekem is meg van a bankai képeségem :DDD
ha téleg léteznek én szivesen találkoznák egyel.
Lépj be te is a shinigami klubba! Shinigamik:
1. Takuto Kira és Meroko Yui (Fullmoon)
2. Rinne (Kyokai no Rinne)
3. minden Bleaches shinigami
4. minden Desznótos shinigami
5. Momo (Shinigami no ballad)
6. Shinigami-sama (Soul Eater)
7. Amano és Sakurai (Livingstone)
8. George Lass a Dead like me-ből (nem anime)
Komolyra fordítva, a japán mitológia megemlékezik két shinigami fajtáról, Enmáról és Izanamiról. Annyi különös és feltáratlan dolog létezik, miért ne léteznének halálistenek is? Elvégre a közismert Kaszás is az. Sok ember van, aki tagadja olyan dolgok létezését, amit nem ismer. Miért lenne ebből a halálisten a kivétel? A Biblia is megemlíti a halál angyalát, ő vajon nem halálisten? De nézzetek szét, majd' minden mitológiában van utalás halálistenekre. Ezek után, gondoljon mindenki amit akar, de nem lehet kétségbe vonni létüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!