Szellem vagy paranoia?
Dribohne a neve,ha ő az,van neki egy hosszúhajú cimbije is,Avrident,engem egy ideig boldogítottak,aztán csak Dribohne maradt,és nevetgélés nincsen? Engem folyton kiröhögtek..azért vigyázz vele,legyél "jó barátságban"És próbáld meg szeretni!A leírás pont rá illik..lábát nem látod,ugye?soha..van,amikor a sarokból néz..mond meg neki,üdvözlöm,ha ő az,sokat mesélt nekem,és erősített!Aztán ő is lépett..biztos valami dolga volt!
Meditálva,koncentrálva tudsz vele beszélni..
Nem tudom mi a dolog pontos neve, de van egy olyan érzés, amitől a kisgyerekek szoktak félni, mégpedig különböző jelenlétekről. Mintha valaki lenne ott, figyelne, stb. Ez nem paranoia, de néhány esetben nem növi ki az illető. Általában depresszióban vagy személyiségzavarban szenvedőknél lehetséges.
Amennyiben tényleg érzed a környező lények jelenlétét, nyugtasson meg az, hogy valami mindig van körülötted, ahogy minden ember körül, csak nem képesek érzékelni. Ettől nem kell félni, viszont ha gyengének, levertnek, szorongónak érzed magad, nem árt utánajárni pontosan mi lehet ott. Néhány entitás nem rendelkezik saját energiával, ezért az élőktől próbál szerezni, ami a fentebbi érzeteket okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!