Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem vagy paranoia?

Szellem vagy paranoia?

Figyelt kérdés
Van nekem egy ilyen "képességem", hogy megérzem a közelemben tartózkodók jelenlétét. Mögém lopakodva megilyeszteni gyakorlatilag lehetetlen, mert megérzem az illetőt. Ez még nem lenne baj, de érzek egy folyamatos jelenlétet, ha egyedül vagyok. Általában a hátam mögött érzem, mintha a székem mögötti fotelben ülne valaki (a fotel ezelőtt öcsém szobájában volt plüss állatok tárolására). Amikor elfordulok egy hoszonéves, borostás, fekete hajú férfi képe jelenik meg előttem, ahogy a bizonyos fotelben elnyúlva ücsörög és engem bámul. Egy szellem követ vagy csak paranoiás vagyok. Most épp vihar van és sokkal erősebben érzem a jelenlétét. Segítsetek, nagyon idegesítő.
2010. máj. 30. 15:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Dribohne a neve,ha ő az,van neki egy hosszúhajú cimbije is,Avrident,engem egy ideig boldogítottak,aztán csak Dribohne maradt,és nevetgélés nincsen? Engem folyton kiröhögtek..azért vigyázz vele,legyél "jó barátságban"És próbáld meg szeretni!A leírás pont rá illik..lábát nem látod,ugye?soha..van,amikor a sarokból néz..mond meg neki,üdvözlöm,ha ő az,sokat mesélt nekem,és erősített!Aztán ő is lépett..biztos valami dolga volt!

Meditálva,koncentrálva tudsz vele beszélni..

2010. máj. 31. 09:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a dolog pontos neve, de van egy olyan érzés, amitől a kisgyerekek szoktak félni, mégpedig különböző jelenlétekről. Mintha valaki lenne ott, figyelne, stb. Ez nem paranoia, de néhány esetben nem növi ki az illető. Általában depresszióban vagy személyiségzavarban szenvedőknél lehetséges.

Amennyiben tényleg érzed a környező lények jelenlétét, nyugtasson meg az, hogy valami mindig van körülötted, ahogy minden ember körül, csak nem képesek érzékelni. Ettől nem kell félni, viszont ha gyengének, levertnek, szorongónak érzed magad, nem árt utánajárni pontosan mi lehet ott. Néhány entitás nem rendelkezik saját energiával, ezért az élőktől próbál szerezni, ami a fentebbi érzeteket okozza.

2010. máj. 31. 15:50
 13/18 anonim válasza:
"Szellemelemző" vagyok,és remekül érzekelem őket.Tudnod kell,hogy ez a valaki,ha eddig nem bántott,akkor jó szándékú,vagy megfigyelő szándékú kísértet.Valószínűleg veled akar maradni valamiért.Nem ismerős neked az arca?
2010. jún. 1. 15:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ismerős. Családban, ismerősök között sincs hasonló, de haveromat kérdeztem, ő sem ismer hasonlót.
2010. jún. 1. 18:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csak paranoia. Engem hosszabb ideig követett egy alak. 20-30 éves lehetett, fekete pulcsiban volt, meg farmerban. Több helyen is láttam, de aztán egyszer azt mondtam: engem nem érdekel, nincs ott senki. Azóta nem láttam. Szóval én is csak "paranoiáztam". :D
2010. jún. 3. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is látom a szellemeket , sőt beszélnek is hozzám. A segítségemet kérik , mindíg. De eddig sajnos nem tudtam segíteni neki , mert elééggé parázós vagyok!! De álltalában olyanokat kérnnek , hogy tudassam egy szerettükkel h már jó helyen van és engedjék el Őt!! Tökre úgy érzem magam mint a Szellemekkel suttógóból , Melinda xD
2010. jún. 7. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
hu de aztán bátor vagy...én összefosn..ám magam ha egy szellem engem sasolna...
2010. jún. 14. 20:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az LSD hatása...
2010. júl. 13. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!