Szellem vagy paranoia?
Figyelt kérdés
Van nekem egy ilyen "képességem", hogy megérzem a közelemben tartózkodók jelenlétét. Mögém lopakodva megilyeszteni gyakorlatilag lehetetlen, mert megérzem az illetőt. Ez még nem lenne baj, de érzek egy folyamatos jelenlétet, ha egyedül vagyok. Általában a hátam mögött érzem, mintha a székem mögötti fotelben ülne valaki (a fotel ezelőtt öcsém szobájában volt plüss állatok tárolására). Amikor elfordulok egy hoszonéves, borostás, fekete hajú férfi képe jelenik meg előttem, ahogy a bizonyos fotelben elnyúlva ücsörög és engem bámul. Egy szellem követ vagy csak paranoiás vagyok. Most épp vihar van és sokkal erősebben érzem a jelenlétét. Segítsetek, nagyon idegesítő.2010. máj. 30. 15:49
2/18 anonim válasza:
majesty.kaab@gmail.com
irj egy mailt
3/18 anonim válasza:
Látod, hogy ott ül egy fickó és nem rohansz ki sikítva!? Nem semmi vagy! Ha ez tényleg igaz, akkor megmondanám neki a helyedben, hogy menjen el mert te nagyon félsz tőle és nem érzed jól magad ha ott van. Szépen kérd meg rá.
4/18 anonim válasza:
paranoia
sztem vmi rossz emléked van egy huszonéves, borostás, fekete hajú férfival kapcsolatban, meg mellé még alapból paranoiás vagy.
5/18 A kérdező kommentje:
Hátulról a harmadik mondat kérdés akart lenni.
2010. máj. 30. 16:29
6/18 anonim válasza:
Valóban a két szemeddel látod az ücsörgő férfit,vagy csak úgy érted,hogy "megjelenik lelki szemeid előtt"?
Egyszer olvastam valahol,hogy a viharok idején könnyebben láthatók érzékelhetők a szellemek.Ez az vihar okozta elektromossággal van valahogy kapcsolatban.Sajnos nem emlékszem már pontosabb magyarázatra.
7/18 A kérdező kommentje:
Inkább megjelenik lelki szemeim előtt, amúgy kicsit hasonlít Sirius Black-re a Harry Potterből...
2010. máj. 30. 16:43
8/18 anonim válasza:
gyere át hozzám, engem egy öreg néni zaklat.
9/18 anonim válasza:
Ó, hát ez a Büdös Lábszag Hercegének a szelleme. Ne félj tőle, nem bánt. Ha szépen megkéred, még lovagolni is megtanít téged. Nekem régi kedves ismerősöm, a jövő heti szellem-uzsonnámra is meghívtam. Igent mondott, szóval aznap nyugtod lesz.
10/18 A kérdező kommentje:
18:01-nek: köszi, lovagolni már tudok :D amúgy örülök a "szabadnapnak" :)
2010. máj. 30. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!