Így nem árthatnak, jelenhetnek meg idézés nélkül ugye?
Nos,azon gondolkozom,hogy sokat olvasom ezt a szellemes témát,rengeteg dolgot hallottam már idézésekről,de nem próbálom ki,mert hiszek benne,és tudom hogy felelőtlenség lenne...Csak arra lennék kíváncsi,hogyha sokat foglalkozok ezzel a témával,pl:kérdések olvasása közben itt,és ezen gondolkozok gyakran,attól még nem "idézem/hívom"magamhoz a szellemeket/démonokat ugye?És azt csak idézéssel lehet igaz?
Előre is köszi a válaszokat!:)
még egy kérdés:tükörnézés közben bánthat ártó szellem???(csak kíváncsiság) (sokat vagyok itthon,egyedül és van hogy a legapróbb zajok után is tiszta paranoiás leszek...vagy pl:idézések nélkül is jöhetnek szellemek,és bánthatnak?
Ha sokat gondolkozol rajta, megérezhetik hogy nyitottá válsz a velük való kapcsolatra, akkor meg keresni fognak.
Valószínűleg az én esetemben is ez történik, úgyhogy hamarosan nézelődni fogok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!