Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a véletlenek jelenhetnek valamit?
A szerelmem 2 napja szakított velem,mert nem szeret annyira mint én és csak néha érezte h szeret.előtte lévő nap kicsit össze vesztünk egy félre értésen,mert nekem semmi bajom nem volt ő pedig azt hitte. 1,5 hónapig voltunk együtt..nagyon szeretem.nagyon különbözőek vagyunk,de mégis kijöttünk egymással.egészen addig míg együtt voltunk történtek különféle véletlenek velünk.tegnap tv-t néztem és egyszer csak megéreztem az illatát és úgy tartják ha valakinek megérezzük az illatát aki ott sincs..akkor ő éppen ránk gondol.pénteken mikor szakítottunk végül is öleléssel váltunk el és arra gondoltam mikor megölelt h az illatára mindig emlékezni fogok...erre ő mondja h minden embernek van egy különféle illata a parfümön kívül és h ő ezt megjegyzi.:) egyszer lementünk a balcsi partra mert egy városban lakunk és este volt ilyen lampionokat engedtek fel az égre ami világít ilyet vele láttam először...ma reggel kimegyek az udvarra és a kertben van egy..:O
remélem h át gondolja és rá jön h még is szeret.
Szerintetek van jövőnk? és esetleg a véletlenek jelenthetnek valamit?
én 16 éves vagyok a barátom 18.
Bocsánat h hosszúra sikerült..:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!