Jelenhetnek meg piros pöttyök 8 hónapos kisfiam arcán a fogzás miatt? Már látom kibújni az első fogacskáját de nem nagyon látok kiütést a fogzás tünetei között a neten.
Tejtermék? A tejfehérje allergia egyik tünete lehet, hogy pici piros pöttyök vannak rajta. Ez esetben leginkább a szája körül. Az nem számít, hogy nem most kezdte.
(Persze ha még nem kapott, akkor ezt az okot kizárhatod)
Igen!
Nyálkiütésnek hívják, és semmit nem nagyon tudsz tenni ellene. Én kentem mindennel, nem múlt el.
Nekünk is akkor kezdődtek a kiütések, mikor épp csak kibújt a fogacska. Az arcán máshol is láthatsz majd, mert szétkeni, és ilyenkor a nyál összetétele is megváltozik, és kicsípheti a babának.
A tejallergia tünetei általában nem csak kiütések.
(Nekünk a popsit is kicsípte most a kaki, pedig életében nem volt piros. Arra nekünk a sudo jó.)
Első vagyok:
Nővéremék egyik gyerekükkel azt hitték, hogy nyálkiütés, mert aktívan cumizott a kisfiú, és úgy gondolták, azért van a szája körül a sok pötty. Majd egyszer csak leszokott a cumiról, de a pöttyök megmaradtak. Nekik is mondták, hogy lehet h. a tejtől van. Leálltak a kakaózással, és két nap alatt eltűnt minden pötty, ami előtte szünet nélkül az arcán volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!