Na most ez mi volt? Nem igazán tudom mire vélni.
Álom:
A tárrsammal, akit nem tudok leirni hogy milyen csak a közelségét érzem egy valamilyen helyen vagyunk, emlékeim szerint egy
varázs cirkusz vagy múzeum ahol mindenféle különös dolgot mutatnak be és itt ahol állok most egy kalitkában egy üvegtábla
mögött egy félig madár, félig emberszerü lény van a kalitka egy nagyon kicsi sarka még tiszta, de az egész többi része csupa
iszap, pókháló és szürke mocsok..
A lény felsőteste egy lányt formáz akinek az arcát elöli a szürke tébolyulat amiből próbál
kitröni de az agresszív támadássá válik.. Az egész arca hullaszürke és öreg.. Azt hiszem segitettem neki nem tudom miylen
megfontolásból és nem is tudom hogyan voltam rá képes, úgy éreztem szembenézek azzal a valamivel ott az arcán és elönt a
borzongás és valamiylen erőfeszítést hozok ellene! A Kezeimet is úgy tartottam mint aki éppen átkoz vagy meg akar ragadni
valamit.. Az első kettő nem sikerült, aztán valahogy összetörtem az üveget ami elválasztott tőle, és hirtelen az egész
kalitka megtisztult, virágokkal lett tele és a lány arca megszépült és megfiatalodott..
Minden zölden és lilásan kezdett el tompán fényleni és ő megnyugodott... Én megsimogattam a haját és elmormogtam neki 2
üdvözlégy máriát aminek a szövegét a velem vagy mellettem lévő társ javítgatta néha-néha ki..
Ezután az
Utcán megyek és hagymát eszem, vöröshagymát (szeretem)..
Egy kapu elött amit ismertem is, (sima hétköznapi kerítés pirosra festve) egy magas de vékony fekete ruhás srác hangosan
megjegyzi
"hagymával ezek ellen, pff úristen"
Én valamit modtam rá vmit beszóltam
Aztán megdobtam a fejét egy hagymalevéllel..
Ekkor ő valahogy elémkerült de nem mint ellenség csak gátolta hogy tovább menjek és végig oylan kedves volt mintha
homokoslenne..
Valahogy a földre kerültünk és birkóztunk mint a játszó gyerekek, de én kitéptem magam az öleléséből és tovább akartam
menni..
Egyszerre egy kastélyban vagy könyvtárfélében találtam magam, hatalmas terek, óriási régmúlt időket idéző ajtók, folyosók..
Egy nagy teremben találtam magam és az egyik pillanatban még egyedül voltam, a másikban pedig egy csomó hasonszőrű között
akik hordágyfélén feküdtek..
Az egyik megkérdezte tőlem hogy "hol van ő?"
Én azt mondtam nem tudom, és nem is érdekel ki akarok innen jutni! Merre van a kijárat?
Erre azt mondta a kopasz kobold szerü lény hogy itt jön!!
Az illető mintha magasból szállt volna alá, kedvesen mosolygott fekete ruhájában és próbált átfonni karjaival, de én kitéptem
magam és futni kezdtem..
Átfutottam egy boltívsor alatt le egy lépcsőn egy sötét folyosóra..
Egy hatalmas boltívszerő kapun próbáltam kijutni, amin ki is jutottam de nem emlékszem hogy hogyan nyitottam ki.
Újra az utcán vagyok, és a társam kezét fogom aki a jelenlegi párom de valamiért fiú testben de női arccal..
Sétálunk és Mindenféléől beszélgteünk amire nem emlékszem de valahogy mindíg a lábaink elé illetve a közelünklbe kerülnek
iylen kb 50 centi magas szőrös két lábon járó nyest szerű lények, akiket elkapunk ha tudunk, mert mintha azért jönnének hogy
kihallgassák a mondanivalónkat, és miután elkaptuk őket zsákba dugjuk, vagy elevenen kettétépjük, megöljük!
Az egyiket miután közösen szakítottuk félbe utánna pont megszólalt a mobilom és felébredtem!!
(ébrenlét)
Felpattantam az ágyról hogy kinyomjam a széken szirénázó telefont és közben jól el is szédültem..
Visszabotorkáltam az ágyik, és úrrá lett rajtama feszültség és a borzongás úgy éreztem mintha valaki figyelne és mintha nem
volnék egyedül, Próbáltam összeszedni a gondolatokat arról hoyg mit álmodtam, mi történt!!Ezután valamiylen okból egy
ismeretlen erő próbálta elfeledtetni velem, kezdtek szétesni a képek és a foylamatosság!! Ekkor felpattantam és kirohantama
fürdőszobába és belenéztem a tükörbe!
Az arcom hihetetlen sáppadt volt az arcomon rémület szerü eszelős kifejezés, még sosem láttam így magam (kár hogy nem
csináltam képet), és újra elöntött az a feszültség mint az álmomban, és egész testemben borzongtam, aztán hátat fordítottama
tükörnek mert rámjött a pisálhatnék..
Miközben hugyoztam egyfolytában úgy éreztem hogy valaki figyel hátulról a tükörből!!
Mitán végeztem a dolgommal bejöttem leírni ezt az egészet!!!!
Miközben írtam ezt az egészet, végig úgy éreztem hogy valami vagy valaki két kézzel fogja a vállaimat oldalról és felülről!!
Tippek hozzáértőktől?
(realista gondolkodásmódú vagyok szóval ne jöjjön nekem senki azzal amit én szoktam másoknak mondani ilyen esetekben, mert
valamiért most nem sikerülne elhinnem)
Megátkoztak? Vagy mi ez az egész?
Bocs ha elgépeltem valamit de ezt az egészet kb 30 perce írom így kora reggel.. És nyugodtan röhögjön ki aki akar
(kb én is ezt tenném) csak arra kérem intézze el egy smile--val, ha mégis kapnék rá épkézláb választ akkor maradjon áttekinthető az egész! Köszi!
10:23 ez eléggé közelít a valósághoz, valóban beképzelem néha a párom hütlenségét de tudom hogy nem valós!
És csupán a saját sikertelenségem, elmaradásom kivetülése akar lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!