Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért nem szabad a hálószobába...

Miért nem szabad a hálószobába tükröt tenni?

Figyelt kérdés
Valami átjön éjszaka?
2010. máj. 29. 00:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A tükör nem átjáró. Egy tükör csak akkor lehet "szellemes", ha kapcsolódik hozzá a szellem. De akkor sem jön át :D Inkább csak ez az álomból felriadós dolog van benne.
2010. jún. 6. 17:46
 22/23 kicsigman ***** válasza:
Nekem a szobámban van egy 40cm*80cm-es tükör és eddig semmi mást nem tapasztaltam csak azt hogy amikor eléállok látom a saját tükörképemet (bár ez egyesek számára elég ijesztő lehet, biztos ezért félnek tőle).
2010. jún. 11. 12:30
 23/23 anonim válasza:
Nekem is van egy nagy padlótól plafonig érő tükör a szobámban. A szekrényem egyik ajtaja, és el lehet húzni... Na mind1, az a lényeg, hogy az ágyammal szemben van. Egyszer aludtam úgy, hogy véletlenül nem húztam el,(nem szeretem ha este látom magam a tükörben) és pont láttam magamat benne. Miután elaludtam kb 3 óra múlva felébredtem mert rémálmom volt. Vagyis pontosabban nem rémálom, hanem rázott a hideg, és rosszul voltam. Kb 2-3 óráig vissza se tudtam aludni. Meg hallottam egyik osztálytársamtól, hogy az unokatestvérének is az ágyával szemben volt a tükre, és rémálmok gyötörték mit tudom én hány hónapig. Aztán az ágyát úgy helyezték hogy ne láthassa magát a tükörben éjszakánként. Aztán egyik napról a másikra megszűntek a rémálmai, és az esti felriadásai. Szerintem a tükörből nem tud átjönni a mi világunkba semmi se. De bárki bármit mond, szerintem a tükör másik oldalán van valami... Azért mondom hogy valami, mert senki se tudja, és nem is fogja megtudni, hogy mi... De persze ez csak az én véleményem.
2012. szept. 24. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!