Miért nem szabad a hálószobába tükröt tenni?
Figyelt kérdés
Valami átjön éjszaka?2010. máj. 29. 00:27
21/23 anonim válasza:
A tükör nem átjáró. Egy tükör csak akkor lehet "szellemes", ha kapcsolódik hozzá a szellem. De akkor sem jön át :D Inkább csak ez az álomból felriadós dolog van benne.
22/23 kicsigman válasza:
Nekem a szobámban van egy 40cm*80cm-es tükör és eddig semmi mást nem tapasztaltam csak azt hogy amikor eléállok látom a saját tükörképemet (bár ez egyesek számára elég ijesztő lehet, biztos ezért félnek tőle).
23/23 anonim válasza:
Nekem is van egy nagy padlótól plafonig érő tükör a szobámban. A szekrényem egyik ajtaja, és el lehet húzni... Na mind1, az a lényeg, hogy az ágyammal szemben van. Egyszer aludtam úgy, hogy véletlenül nem húztam el,(nem szeretem ha este látom magam a tükörben) és pont láttam magamat benne. Miután elaludtam kb 3 óra múlva felébredtem mert rémálmom volt. Vagyis pontosabban nem rémálom, hanem rázott a hideg, és rosszul voltam. Kb 2-3 óráig vissza se tudtam aludni. Meg hallottam egyik osztálytársamtól, hogy az unokatestvérének is az ágyával szemben volt a tükre, és rémálmok gyötörték mit tudom én hány hónapig. Aztán az ágyát úgy helyezték hogy ne láthassa magát a tükörben éjszakánként. Aztán egyik napról a másikra megszűntek a rémálmai, és az esti felriadásai. Szerintem a tükörből nem tud átjönni a mi világunkba semmi se. De bárki bármit mond, szerintem a tükör másik oldalán van valami... Azért mondom hogy valami, mert senki se tudja, és nem is fogja megtudni, hogy mi... De persze ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!