Na mindegy, pontosan erre voltam kíváncsi, hogy van-e köze a szellemekhez - hogy van-e ilyen babona. Mert van a szobánkban tükör, és néha olyan, mintha külön életet élne...
2010. máj. 29. 13:01
12/23 anonim válasza:
Nekem is voltak néha rossz érzéseim a tükör miatt.nekem csak egy kicsi van az íróasztalomon le is fordítottam.Szerintem kifelyezetten nagy tükröket nem érdemes venni szobába.
2010. máj. 29. 15:55
13/23 anonim válasza:
én is azt olvastam, hogy a tükör behoz egy plusz személyt amitől nyugtalan lehetsz.
2010. máj. 29. 22:48
14/23 anonim válasza:
anyámák hálójában pedig így van
és semmi nem történt
nem jött se szellem,se démon se csiripelő szarvasmarha...
ráadásúl az ággyal van szembe én is aludtam már ott és még jobban alszok mint a szobámban....
2010. máj. 30. 16:12
15/23 anonim válasza:
előző vagyok én is hallottam mindenfélét de már nem nagyon emlékszek rájik amúgy meg tényleg teljesen értelmetlen ez a dolog...
2010. máj. 30. 16:14
16/23 anonim válasza:
még mindig az előző 2 :D
mikor 1x megnéztem 1 szellemes videót meg olvastam ilyen fing-szusis izéket akkor teljesen beparáztam sehol nem vírtam aludni főleg tükörrel szemben...XD
2010. máj. 30. 16:16
17/23 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá TELE VAN A HÁZUNK TÜKRÖKKEL ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2010. máj. 31. 20:12
18/23 anonim válasza:
Szia!
Én olyasmit olvastam, hogy ha éjszaka felkelsz és látod a tükörképedet mozogni, pláne még ha kómás is vagy mellette, szóval félálomban, akkor igen csak megijedhetsz, ami nem feltétlenül jó a belső békédhez. Bár a koleszban volt egy lány, aki beköltözéskor letakarta a tükröt mert átjön rajta valami. Tudja a fene. Minden esetre az első ok miatt nincs az én szobámban sem.
Üdv!
2010. jún. 4. 13:24
19/23 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy nagyon kell félni mert ha tükör van a szobádba és ha éjszaka felkelsz és belenézel olyan ijesztőt fogsz látni, amit egy életre nem fogsz elfelejteni!A hátadmögött lesz pedobear!!!!Ez igaz!!!!
2010. jún. 4. 21:36
20/23 anonim válasza:
Ejj emberek.A tükrön semmi nem jön át.Nem szellemi átjáró sem pedig bármi izémizé de igaz ami igaz valóban nem tanácsos a hálószobában tükröt tartani.Feng shuiban terjedt el ez egyébként.De biztos nem mondtam újat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!