Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hol tanulhatok démonidézést?

Hol tanulhatok démonidézést?

Figyelt kérdés
Ördögűzéssel már próbálkoztam, de kiderült, hogy jobban vonzom a démonokat, minthogy űzöm. Valakinek van valami ötlete?

2017. szept. 19. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%

Megtanitom neked.

De ahoz elkel jönnöd ide vagy en mennyek oda? nekem tök mindegy.

Na szoval talizunk te lehuzod a nadragom es kiveszed a fszm elkezded szopogatni es meglásd lassan Samara szerü fehérruhas kis demonok fognak kijonni belole.

De ovatosan banj veluk mert lehet hogy megis fojtanak

2017. szept. 21. 02:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Adok egy tanácsot nem fog sikerülni!!! Próbálkoztam vele énis de semmi ismétlem semmi nem történt :DDD saját tapasztalatombol rá jöttem hogy hűlyeség :DDD
2017. szept. 28. 00:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, milyen lényt szeretnél megidézni. Annyira össze van keverve az összes fogalom és rituálé hogy gyakorlatilag lehetetlen megmondani ki mire gondol démon alatt.

Ha felkelted egy kicsit is erősebb lény figyelmét ami nem démon, de te csak azokat ismered, simán lehet, hogy ő is úgy mutatkozik be, annak látod, de igazából teljesen más dolog. Ezután persze nagy pofáraesés, ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy kellene.

A keresztény értelemben vett démonokat például legbiztosabban utak kereszteződésénél, alkuval lehet elérni.

-BB

2017. okt. 10. 10:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Írj privátot és írd le miért érdekel, mennyire komolyan a szándékaid, és szívesen segítek.
2017. okt. 26. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!