Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan "tanulhatok ki" médiumn...

Hogyan "tanulhatok ki" médiumnak? (szellemek és emberek közti közvetítő)

Figyelt kérdés

Lehet hogy hülyeséget akarok, de először is lehetséges ez egyáltalán hogy "kitanuljak" médiumnak? Szoktam nézni rendszeresen a Született médium c. sorozatot (nem olyan sorozat mint a Barátok közt vagy stb. hanem egy médium {Theresa} mindennapjait mutatja be). Ha lehetséges akkor hogyan lehetek médium?

Hogy miért érdekel? Nagyon szeretnék az embereknek és a szellemeknek is egyaránt segíteni azzal hogy közvetítek, megszeretném érezni hogy mit mondanak. Szellemeket nem szoktam szemtő szembe látni, hanem csak úgy a szemem sarkából foltokat (tehát a szellemeket). Nagyon régen volt hogy láttam szellemet rendesen de akkor sem láttam az arcát, csak a formáját. Nagyon köszönöm a segítséget!

#szellem #médium #Emberek és szellemek közti közvetítés
2015. júl. 13. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
"Lehet hogy hülyeséget akarok"- Nem lehet, biztos. Médiumok nem léteznek, csak szélhámosok.
2015. júl. 13. 18:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Jó azt nem írtam le hogy csak olyan írjon választ aki hisz az ilyen dolgokban. Köszőnöm szépen az értelmes választ! :'))
2015. júl. 13. 18:53
 3/14 anonim ***** válasza:
A gravitáció akkor is létezik, ha nem hiszel benne.
2015. júl. 13. 19:45
 4/14 A kérdező kommentje:
? O.o
2015. júl. 13. 19:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy pontosan mi az a médium, és hogyan működik, ami vele történik?
2015. júl. 13. 19:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Áhh inkább hagyjuk le van szarva nem akarok szellemekkel beszélgetni mert bolondház lesz a vége. Ez nem nekem való, ne vegyétek figyelembe a kérdést...xd
2015. júl. 13. 20:04
 7/14 Ozmium42 ***** válasza:
Tanulj meg hazudni.
2015. júl. 13. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Gondolom közelebb vagy korban a 12-höz mint 18-hoz így kérdés alapján.
2015. júl. 13. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Vannak emberek , akiknek ez a velük született képességük.

Konkrétabban az, hogy érzékelik a "szellemek" jelenlétét.

Sajnos azt nem lehet megmondani így, hogy van-e hozzá érzéked.

De hogy nyújtsak némi segítséget, meditálj.

Amire választ akarsz kapni, arra meg is fogod.:)

Egyébként a "médiumok", nem csak a szellemeket érzékelik, ezzel nem árt majd vigyáznod, ha mégis sikerül.

Sok sikert!:)

2015. júl. 13. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:
36%

"Vannak emberek , akiknek ez a velük született képességük. "

Mentális disszfunkciónak hívják. :D

2015. júl. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!