Hogyan "tanulhatok ki" médiumnak? (szellemek és emberek közti közvetítő)
Lehet hogy hülyeséget akarok, de először is lehetséges ez egyáltalán hogy "kitanuljak" médiumnak? Szoktam nézni rendszeresen a Született médium c. sorozatot (nem olyan sorozat mint a Barátok közt vagy stb. hanem egy médium {Theresa} mindennapjait mutatja be). Ha lehetséges akkor hogyan lehetek médium?
Hogy miért érdekel? Nagyon szeretnék az embereknek és a szellemeknek is egyaránt segíteni azzal hogy közvetítek, megszeretném érezni hogy mit mondanak. Szellemeket nem szoktam szemtő szembe látni, hanem csak úgy a szemem sarkából foltokat (tehát a szellemeket). Nagyon régen volt hogy láttam szellemet rendesen de akkor sem láttam az arcát, csak a formáját. Nagyon köszönöm a segítséget!
Vannak emberek , akiknek ez a velük született képességük.
Konkrétabban az, hogy érzékelik a "szellemek" jelenlétét.
Sajnos azt nem lehet megmondani így, hogy van-e hozzá érzéked.
De hogy nyújtsak némi segítséget, meditálj.
Amire választ akarsz kapni, arra meg is fogod.:)
Egyébként a "médiumok", nem csak a szellemeket érzékelik, ezzel nem árt majd vigyáznod, ha mégis sikerül.
Sok sikert!:)
"Vannak emberek , akiknek ez a velük született képességük. "
Mentális disszfunkciónak hívják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!