Hogyan "tanulhatok ki" médiumnak? (szellemek és emberek közti közvetítő)
Lehet hogy hülyeséget akarok, de először is lehetséges ez egyáltalán hogy "kitanuljak" médiumnak? Szoktam nézni rendszeresen a Született médium c. sorozatot (nem olyan sorozat mint a Barátok közt vagy stb. hanem egy médium {Theresa} mindennapjait mutatja be). Ha lehetséges akkor hogyan lehetek médium?
Hogy miért érdekel? Nagyon szeretnék az embereknek és a szellemeknek is egyaránt segíteni azzal hogy közvetítek, megszeretném érezni hogy mit mondanak. Szellemeket nem szoktam szemtő szembe látni, hanem csak úgy a szemem sarkából foltokat (tehát a szellemeket). Nagyon régen volt hogy láttam szellemet rendesen de akkor sem láttam az arcát, csak a formáját. Nagyon köszönöm a segítséget!
Olyan hogy médium nincs. Ezek olyan képességek amik 2-3 ezer évvel ezelőtt természetesek voltak, de a keresztény és egyéb, a spiritualitást nem támogató vallási csoportok kiölték az emberekből ezt a tudást. A médium' módszerei változóak. Van aki átengedi a testét a lénynek, van aki a kezét ,és van aki egyéb eszközöket használ. Nos, ami igazán számít az a harmadik szem aktívvá tétele, ugyanis így látod a lényeket, a tisztánhallás, így hallod őket, ugyanis ők gyengék ahoz hogy telepatikus úton beszéljenek veled. És tudod, az a gond hogy aki azt hiszi csak attól mert a szeme sarkában lát valamit hogy médium, az nagyon el van tévedve.
Amit neten találsz wicca módszereket, New ageos dolgokat, mit sem.érsz velük. Ezek a tanítási módszerek olyan gyengék hogy több élet mire hatnak valamit. A másik az hogy egy igazi médium nem fogja felfedni magát neked. Erről tégy is le, arról meg végképp hogy egy olyan tanítson aki tudja is mit csinál.
A mai világ el van vakítva. Ami nem fér bele az ő kis négyszögletű látásába attól fél és ellenzi.
A valódi spiritualitás sátántól ered. Csak a nagy gond az hogy az ő kedves istenuk kissé elferdítette sátánt, és a mai vallások megcserélték a szerepet. A New Age szekták pedig annak rendje és módja szerint tovább csufitják a spirituális sátánizmust. Gyújtógatnak, ölnek, áldoznak bármit ami mozog,isszák a vért, és társai.
Ez nem erről szól. Saját lelkünk isteni szintre emelése és életünk kezünkbe vétele, vagyis a 'sors' irányítása.
De hogy visszatérjek a kérdésre, annak az esélye hogy te mediumot képezz magadból, amíg azt hiszik hogy az angyalok jók, az istenuk szereti az embereket, és sátán piros, nagy szarvakkal meg villás farokkal, hát tégy is le erről .Akinek van esze /rajtam kívül/ az nem játszik ilyenekkel mert a keresztény világ fél tőlünk, és ezt azzal váltják ki hogy elég sok bajt okoznak...
@03:41
Felőlem aztán ennyi boldogságod legyen az életben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!