Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hol tanulhatok meg ördögöt...

Hol tanulhatok meg ördögöt űzni? Mert nem a papsággal jár és meg akarom tudni az ördögűzés rejtélyeit fortélyait .

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mi a helyzet? megnézted a RÍTUST??

amúgy a hivatalos ördögűzést papoknak tanítják, de több év szolgálat kell hozzá, meg jó eredmények, és ajánlás, akkor eljuthatsz a vatikánba, ahol képzik az ilyen papokat.

2013. ápr. 14. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugati kultúrkörben a papsággal jár, mivel a valláshoz kötődik. De nem végezheti bármelyik pap, csak erre kijelölt és hozzáértő.

Egyéb kultúrákban is az adott nép vallásához köthető és vallási személy, vagy a közösség egy kiemelt tagja végezheti.

Tévén művelődött, tini-szubkultúrában bárki végezheti, aki unatkozik és rákeres a Supernatural sorozatból kiollózott kamu ördögűző rituálékra a neten, de ez csak bohóckodás.

2013. ápr. 15. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
na hát az a film egy kalap sz.ar.a könyvet olvasd el az tényleg jó.a film elsö 15 perce szól csak könyvröl.
2013. ápr. 15. 21:09
 4/7 anonim válasza:
2013. ápr. 17. 15:55
 5/7 Bea1202 válasza:
Csak mondom, hogy a Supernaturalban a hivatalos ördögűző rituálé szövege van benne. Az az egy eredeti rituálé van a sorozatban, a többi kamu. Persze nyilván nem úgy zajlik ez, ahogy a Winchester-srácok csinálják, de a szöveg egyezik.
2013. ápr. 18. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Komolyan?

És mitől vagy ebben olyan biztos?

Mert ismered a hivatalos rituálét, vagy mert a Supernaturalwiki azt írta?

;)

Akárhogy is van, abból az egy-két perces bohóckodásból, amit egy ilyen sorozatban előad két jólfésült színész, nem tanul meg senki ördögöt űzni.

2013. ápr. 19. 09:23
 7/7 Bea1202 válasza:
100%
Mert megközelítőleg 15 évet töltöttem katolikus oktatási intézményekben, tanultam latinul, és mert ismerem a szöveget :) A Supernaturalwiki túlzottan nem köt le :) Igen, azt mondom én is, hogy a sorozatból nem kell megtanulni, úgyis működésképtelen. Csak mese. Én csak azt mondom, hogy a szöveg az eredeti.
2013. ápr. 19. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!