Ez mit jelenthet? Mi szállta meg?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék mit tudtok erre mondani... engem eléggé megijesztett.
Szóval, tegnap mentem a buszállomásra és az egyik zebránál megálltam, amíg piros volt. Mellém állt egy alacsony, szürke öltönyös, zsíros hajú barnított börü egyén.
Ránéztem, mire azt vettem észre, hogy nagyon bámul. Én mogorva arcot vágtam rá, mire ö elkezdett valami ilyesmit magyarázni, hogy "aza kala humbusz.."
Ennél többet nem értettem belöle, de gondoltam valami zakkant. Mikor elindultam, akkor még visszanéztem egyszer és láttam ahogy forgatja a szemeit körbe-körbe.
Mi szállta meg ezt az embert? Azt hittem talán megtámad :S
2012. szept. 28. 15:51
2/13 anonim válasza:
Semmi nem szállta meg csak simán bolond!
4/13 A kérdező kommentje:
Szuahéli? Ezt meg honnan tudod? Te is hozzájuk tartozol?
2012. szept. 28. 16:18
5/13 sötét lovag válasza:
ez azt jelentheti, hogy a reptoidoknak a szuahélik a szövetségesei... -_-
6/13 anonim válasza:
Nem szállta meg semmi, csak simán gyogyós.
7/13 anonim válasza:
Nem szállta meg semmi de attól még visszaszólhattál volna valami szépet :D
8/13 anonim válasza:
Vagy bolond, vagy úgy tele volt, mint a hajnali munkásvonat.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem szóltam vissza, mert olyan tipikus "beszólsz és megütlek" feje volt. Az még engem is megütött volna, ahogy az arcából kivettem... az ilyenekben nincs semmi tartás.
2012. szept. 28. 17:59
10/13 anonim válasza:
Semmi sem szallta meg szegeny szerencsetlent, lehetseges hogy valami szellemi/fizikai betegsege van, amit nem tud kontrollalni, csakugy mint az epilepszias rohamokat sem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!