Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Állatok vs. Emberek vs....

Állatok vs. Emberek vs. UFO-k? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az ember felsőbb rendű lénynek képzeli magát az állatoknál.Mikor az ember elüt egy állatot,le sem sz*rja,ott hagyja az úton hagy tapossák agyon,ahelyett hogy állatmentőket hívná vagy valami!Mikor most az árviznél azt mondták a híradóba hogy sok állat elpusztult még nem is az állatokat sajnálták hanem hogy miattuk megfertőződnek az emberek!

Namost ha eljönnek az UFO-k akkor teljes joggal pusztíthatnak el minket hiszen ők a felsőbbrendű lények!!

Mi a véleményetek?

2010. máj. 27. 11:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van én valahol olvastam vagy láttam hogy a földönkívüliek eljönnek és elviszik az összes állatot aztán megsemmisítik a földet mert az emberek rosszak,elég furán hangzik:P
2010. máj. 27. 11:29
 2/17 anonim ***** válasza:
The Day the Earth Stood Still, sztem ez volt az a film, egyébként helyes a meglátásod, mivel Téged sem érdekel egy hangyaboly ledózerolása ha építkezle egy intergalaktikus gyorsbekőtő út miatt a földet simán elpusztítanák ( szabadon Douglas Adams után...) és teljesen jogosan, kivéve ha fejlettebb értékrenndel bírnák a fejlet technologia miatt, viszont mivel mi emberként gondolkodunk és próbáljukmegérteni őket ezret abszolutenem vonhatunk le helyes következtetéseket, mert ők nem emberek. Kb. ennyi.
2010. máj. 27. 11:48
 3/17 anonim ***** válasza:
A földönkívüliek minden élőlényt kipusztíthatnak a Földön,ha meg van hozzá a hajlamuk,technikájuk,vallásuk,tömegük!
2010. máj. 27. 12:01
 4/17 anonim ***** válasza:
Azért én nem általánosítanék.Hisz te is sajnálod az állatokat(legalább is amit írtál,abból az jön le).Pont ez a baj a többséggel, h. csak magára gondol és kipusztít mindent maga körül.Pedig ha nem lennének állatok, növények stb. akkor mi már nem is léteznénk.Létfentartás céljából kell h. állatokat szeressük és vigyázzunk rájuk(annó nem véletlenül készült el Noé bárkája)
2010. máj. 27. 12:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

az állatok is csak egymást sajnálják, az embert nem. az emberek is csak egymást sajnálják, az állatokat nem. az ufók is csak egymást sajnálják, az állatokat és az embereket nem. úgy látszik, ez az élet rendje.

van, hogy egy állat sajnál egy embert (pl ha meghal) vagy egy ember sajnál egy állatot, de az már egy különleges kötelék. ha egy ilyen kötelék kialakul az ufók és az emberek között, akkor biztos, hogy ők sem akarnak majd elpusztítani minket :)

2010. máj. 27. 14:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Az empátia kialakulás evolúciós szempontból elég kedvezőtlen lett volna ha az állatra is kiterjed mert éhen döglünk még mielőtt feltaláljuk a tüzet, nemhogy a szintetikus kaját...
2010. máj. 27. 15:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az UFO-k inteligensebbek és fejletebbek annál, hogy elpusztítsanak minket. Inkább kijózanítanak minket ebből a rabszolga világból.

Képzeljétek magatokat a helyükben. 200 IQ-tok van és fejlett űrtechinkátok. Elhagyjátok az anyabolygót és kihajóztok a végtelenbe. Találkoztok számtalan üres bolygóval vagy maximum olyanokkal amelyeken egy egy baktérium van. Több tized de lehet hogy század után rábukkantok a Földre ahol normálisnak mondható civilizáció van. És akkor lerombolod... miért is? Egy csomó üres bolygó van és az ufoként vagy olyan fejlett hogy megteheted hogy meggyógyítod ezt a bolygót. Vagy persze le is rombolhatod az itteni civilizációt és akkor lesz egy újabb üres bolygó ahol lesznek állatok és no civilizáció. Na ez az én véleményem.

2010. máj. 27. 19:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Kell nekik a Föld,mert itt akarnak letelepedni!
2010. máj. 27. 19:43
 9/17 anonim ***** válasza:
Az ember is csak egy állatfaj, és rosszabb bármelyik másiknál.
2010. máj. 27. 19:55
 10/17 elitestars ***** válasza:

Nekem kvázi nem lenne gond, hogy az UFO-k letelepednének ide, csak ne bántsanak minket... Mivel az tuti, hogy nem mi (a Földiek ) vagyunk az egyetlen lények a világuniverzumban, ráadásul ki tudja hogy az Ő világukban:

milyen ismeretlen színek/növények/állatok vannak. És ami a furcsa az egészben: egyáltalán nem tudjuk, hogy hogyan néznek ki!! Amit a képeken látunk, az csak egyfajta elképzelés. Lehet hogy olyanok, hogy ha meglátod, szívinfarktust kapsz félelmedben, de sose tudhatod: lehet hogy a legrémisztőbb a legbarátságosabb!

(Egyébként meg nem hinném hogy a földönkívüliek ráérnének it pusztítgatni, nekik is megvan a maguk dolga. Mit gondoltok, mi miért nem kerestük meg őket? Mert még időnk sem volt rá, ráadásul nekik még az IQ-juk is magasabb, szóval ha meg is akarták volna tenni, akkor én már nem írogatnék itt...)

2010. máj. 29. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!