Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most akkor hogyis van ez?

Most akkor hogyis van ez?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer meghalt egy vörös, aranyszemű macskám. Egyszer volt egy állítólagos "álomparalizisem"(<-ismerőseim szerint..) az ufokkal. nemtudtam se mozogni se megszolalni 3 óráig. aztán mikor kimentem a teraszra, hogy mi a fene lehetett ez akkor ott láttam a kinti széken ülni a volt macskámat aki már réges rég elpusztult. Most akkor hogyis van ez?
2010. máj. 26. 19:46
 1/1 anonim ***** válasza:
96%

Az alvásparalízishez(vagyis Tudatos Álmodáshoz) ajánlom NGC-röl az igazság nyomában című sorozat Ufó Elrablások c. részét. Ebben mindent elmondanak az alvás paralízisről például hogy a Keleti kultúrákban mért nem ufókat hanem mondjuk egy szürke bőr színű lámpásos őrégnőt vagy egy kecskeszérűlényt látnak, mert az ő kultúrájukba ez épült bele. Az alvásparalízis legjellemzőbb vele járói hogy nem tudsz mozogni (mintha lelennél bénítva, kötözve)ilyenkor sokak hangokat hallanak érthető nem érthető szövegeket dallamokat és általában valamit vagy valakit a látómezejében sokszor akár a mellkasán térdelve állva mintha "az" szorítaná le ilyenkor akár az időérzékelésed is megzavarodhat ezért érezhetted ezt a pár perces dolgot több órásnak. A macskádat gondolom nem rég veszteted el vagy legalábbis sokszor gondolsz rá természetes hogy hiányzik neked,ezért még így tudatos álmodásként képzelhetted oda. Nem véletlen hogy minden ilyen dolog kétes helyzetben történik mikor fáradt az ember és az agyad, érzékszerveid sincsenek 100%-os készültségben.

Hűha kicsit hosszúra sikeredett remélem mindent elmondtam amire kíváncsi voltál.

2010. máj. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!