Hogyis van ez a vonzás törvénye? Hogyan használjam? Bővebben lennt!
Azt tudom,hogy el kell képzelni,h az adott dolgot elértem,hogy a jelenben van és úgy viselkedek,de ebben a helyzetben is?
A volt párommal szakítottunk tegnap,előtte próbáltuk a kapcsolatunkat helyrehozni,de nem ment.Bennem volt a félelem,saját magamban se bíztam,hogy valóban sikerülhet,egyszerűen minden negatív dolog után jött sorba a többi.
A volt párom nem akar velem beszélni,ilyen esetben hogy segít a vonzás törvénye,képzeljem el,hogy beszélgetünk és minden oké,és egyszercsak megjelenik?
Amibe nem fektettem ekkora energiát és egy picit se görcsöltem rajta,az megoldódott,és fáj,hogy pont vele nem.
Ha rossz volt a kapcsolatotok,akkor semmilyen hókusz-pókusszal nem tudod visszaszerezni.
Okosabb,ha beletörődsz és túllépsz a dolgon.
nekem volt egy 8 evig tarto kapcsolatom, en szivem szerint tovabb akartam volna maradni a ferfivel, akit szerettem. Neki viszont mas tervei voltak, karrier, szabadsag, uj ismerettsegek...:( Hiaba vartam vissza, elment, fakepnel hagyott 8 ev utan. Nem is veszekedtünk, csak kijelentette, hogy holnap mas varosba költözik es viszontlatasra.
Szerintem a vonzas törvenye akkor müködik, ha mindketten vonzodtok, nem eleg az egyik. Es igaz, ha görcsösen akarod öt visszakapni, annal jobban fog menekülni. En a helyedben most hatterbe vonulnek, vagyis varakoznek, es nem jelentkeznek egy ideig. Neha a tavolsag hozza össze ujra a szerelmeseket ;) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!