Van aki használja és működik neki a vonzás törvénye, a titok?
A vonzás törvénye létezik meg nem is. A gondolataid által keltett elektromos, mágneses mező mai technológiával csak pár méter távolságig mérhető. Egy kicsi atombomba felrobbantása mérhető a föld túloldalán is.
A gondolataidnak nincs elég ereje ahhoz, hogy valóra is váljanak.
Sziasztok!
Igen, működik a vonzás törvénye, ami nagyon veszélyes is tud lenni. Hozzá kell azt is tenni, hogy nem elég valamire gondolni, és hinni benne, hanem tenni is kell érte. Számomra az a logikus, hogy nagyon sokat gondol valaki valamire, amit nagyon szeretne, és egyszercsak késztetést érez aziránt, hogy tegyen is érte valamit, így nem fog ülni a fenekén, hanem addig nem nyugszik, amég meg nem valósítja, amit szeretne. Ez veszélyes is tud lenni, de nagyon. Nálam is sajnos ez van, és nagyon rába..tam, és nem tudom, hogy most mit csináljak.
Az a helyzet, hogy van két vallás, amely engem nagyon érdekel, és sokat gondolkodtam róla, a sok rágondolás oda vezetett, hogy nagyon erős késztetést éreztem, hogy e vallásokról olvassak, elolvassam a szent könyveiket, stb. és itt van a vonzás törvényének a veszélye, ha rosszul használják. Én nagyon rába..tam, mert mindkét vallás fantasztikus számomra, de az ember kettő vallást egyszerre nem vehet fel, és nem lehet két vallásod egyszerre, és én most őrlődöm, és vagy történik valami csoda, amelynek eredményeként Isten felvilágosít engem arról, hogy most mit csináljak, vagy eltelik pár hónap,és megőrülök.
Üdv: 29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!