21/34 anonim válasza:
Egyszer volt egy műsor, amiben ilyesmi/ehhez hasonló képeket mutattak, s azt is, hogy lehet őket megcsinálni.....cigifüsttel.
Ha mázlid van, akkor ilyen képeket tudsz csinálni, és mondhatod, hogy szellem, meg hogy jaj, de jó stb.stb.stb.
Úgyhogy egyetértek a cigifüstös válaszolókkal, de ha mégsem az, akkor bocs....
22/34 A kérdező kommentje:
Én is néztem azt a műsort. Meg tudod mondani a cimét? csak arra emlékszen hogy a Discovery-n volt...
2010. máj. 28. 14:43
24/34 anonim válasza:
egy arc van benne, de sztem photoshop... nesztek, lehet lepontozni!
25/34 anonim válasza:
Szia!
Érdekes. Nagyon sok ilyen kép van a neten, némelyik hamisítvány, némelyik nem. Egyvalami biztos. Mikor megnéztem, kiszúrtam valamit. Lementettem gépre hogy kinagyítsam, és, hát igen. Nem volt félrenézés. Nem írom le hogy mit, lehet hogy nekem is csak belemagyarázás lenne, meg ha megnézitek, ne azt nézzétek amit én láttam, hanem hogy vajon Ti is kiszúrjátok-e!
26/34 anonim válasza:
A képen az van amit akarsz hogy ott legyen.
27/34 anonim válasza:
én hiszek a szellemekben de ez hamisítvány
28/34 anonim válasza:
hát nemtom sztem vagy cigifüst vagy photoshop
30/34 anonim válasza:
13:31: Legalabb azt mondd meg, hol van kb:D En nem latok rajta semmi furcsat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!