Mi lehetett ez? Szellem?
Egyedül voltam otthon és mentem a géphez és be volt kapcsolva, pedig nem is kapcsoltam be, de nem ez a legrosszabb, hanem hogy futottak rajta az előzmények.
Hozzé sem értem pedig semmihez!
És nem tudtam elérni hogy hagyja abba, csak akkor lett vége, amikor kihúztam a konnektorból.
Nagyon meg vagyok ijedve. Szerencsére már nem vagyok egyedül, de most sem merek ahhoz a géphez menni. A tesóm notebbokjáról írok.
Nagyon rossz így.:(
És az ártana a gépnek ha megszentelné pap, mint azokat a házakat amelyekben szellemek járnak?
És senkit sem kellene kinevetni
-_-'
OMG!
ez a leghülyébb ötlet, amit életemben hallottam!
Számítógépet, egy eldobható használati eszközt, amin nem fog semmiféle átok-szentség, megszentelni!
ne haragudj, de a pap is ki fog röhögni!
az előbb mondtam neked, NEM FOGNAK A GÉPEKEN SE AZ ÁTKOK SE A SZENTSÉGEK!!!
ezek olyan tárgyak, amelyben emberi logikának egy kis darabja van, így még aurájuk sincsen a házzal, többi tárggyal ellentétben!
Olvasd el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
Itt a szintetizátort szállta meg.
lehet hogy öntudatra ébredt a mesterséges intelligencia..
Nem hiszem,hogy szellem..az ilyen okos gépek is tudnak furán viselkedni,mint a számítógép..mondjuk a tv-nél én is beparáztam,mikor bekapcsolt,meg föl-le húzta a hangerőt valami.. :S de tudod a számítógép az más..az már majdnem él! :D Családtag!
Egyébként valóban meglepődtem a hozzászólásokon.
Úgy tűnik, hogy az első hozzászólók véleménye nagyban befolyásolja a későbbi hozzászólók véleményeét, mással nem is nagyon tudom magyarázni a szellemekben hívők távolmaradását.
Egyébként kamu volt az egész.
Dehogy befolyásolta az első a többit. Ilyen idiótaságra mindenki így reagált volna :D
Tudod mi "normális" emberek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!