Mi lehetett ez? Szellem?
Egyedül voltam otthon és mentem a géphez és be volt kapcsolva, pedig nem is kapcsoltam be, de nem ez a legrosszabb, hanem hogy futottak rajta az előzmények.
Hozzé sem értem pedig semmihez!
És nem tudtam elérni hogy hagyja abba, csak akkor lett vége, amikor kihúztam a konnektorból.
Nagyon meg vagyok ijedve. Szerencsére már nem vagyok egyedül, de most sem merek ahhoz a géphez menni. A tesóm notebbokjáról írok.
Nagyon rossz így.:(
"szééép!Kamuztál egy kérdést,és most mindenki tök hülyének nézett! :D mi volt ebben a jó?Kiröhögtetted magadat.."
Csak azért sikerült így, mert ti, szkeptikusok kezdtetek el irogatni, és nem azok, akiket minden sarokból szellemek figyelnek.
szerintem tényleg komolyan is gondolta, csak bejátssza a megjátszott nálunknál sokkal okosabb embert, hogy ne tűnjön teljesen butának...
én akkor sem hiszem, hogy okosabb lennél nálam, te 8éves!
"én akkor sem hiszem, hogy okosabb lennél nálam, te 8éves!"
Lehet ehhez bármit is hozzáfűzni?
Csak azért sikerült így, mert ti, szkeptikusok kezdtetek el irogatni, és nem azok, akiket minden sarokból szellemek figyelnek.
akkor ezt benézted,mert én nem vagyok szkeptikus,csak vannak olyan dolgok,amikre azért van egy kis magyarázat..én írtam,hogy bekapcsolt a tv,és föl-le állították a hangerőt...azért nem lehetünk olyanok,mi,aki tudjuk hogy léteznek,hogy még a szellőfuvallatot is szellemnek véljük.. :S -.-
szerintem csak azok gondolkoznak így,akik nagyon hisznek benne,és még nem volt semmi furcsa élményük,annyira vágynak rá,hogy bebeszélik a szellemet maguknak..akik meg tényleg tapasztalták,azok meg le vannak hülyézve,mert azt hiszik szkeptikusék,hogy ők is csak mondják,közbe nem igaz..mint te!
én se vagyok szkeptikus, de a történet bűzlött már az elejénél!
milyen céllal próbáltál átverni minket?
Mi volt a célom?
Dühített az, hogy egyesek mindent a szellemeknek tulajdonítanak a szintetizátor állítólagos megszólalásától kezdve a fotel állítólagos áthelyezésén keresztül a bútorok megreccsenéséig.
Illetve rá szerettem volna mutatni, hogy milyen mértékben érdemelnek komolyanvételt a szellemtörténetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!