Emberek, Ti milyen szellemekről beszéltek?
Muszáj vagyok hozzászólni ehhez a témakörhöz. Engem is érdekel az ezotéria, és hiszem azt, hogy léteznek szellemek, túlvilág stb. Ismétlem: csak hiszem.
Nem ez a lényeg, hanem több kérdésben is látom, hogy úgy beszéltek a szellemekről, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Mintha hozzátartozna a mindennapokhoz.
Én maradtam le valahol? Valamit tudtok, amit én nem? :)
A kedves kérdező ha valóban hinné, hogy "léteznek szellemek, túlvilág stb." akkor nem lenne nehéz elfogadnia, hogy van, akinek ez nem filozófiai kérdés, hanem hétköznapi bosszúság.
A bizonyítékokról szólva: Kit érdekel? Addig jó, amíg nincs.
hogy hogy válik ilyesmi hétköznapivá?
Hát például úgy, hogy az ablakod, függönyöd, villanykapcsolód önálló életet él.. vagy például a TVd vagy pont a számítógéped :D
19:42esnek van egy tippem miért elég sok tini él azzal együtt hogy látja a szellemeket és érzékeli őket míg sokan nem. Gondolom hallottál már 2012ről, mint dimenzió váltás. Az emberek egy magasabb rezgés számmal születnek és fejlődnek életük során. És egyre magasabb rezgés számú dolgokat is láthatnak, mint például a szellemek.
A szellemek valóban léteznek, én kis korom óta hiszek bennük, de akkor nem láttam semmit sem. Most 16 éves vagyok, és körülbelül 1-2 éve láttam, látok fura dolgokat, nehéz lenne megmagyarázni józan realista felfogással. Mondjuk indigó vagyok, így ez is szerepet játszik a dologban hogy hiszek ebben, és látom őket. A fura dolgok alatt azt értem hogy olyat látok sokszor amit más nem, olyan hangot hallok amit más nem. Volt h az udvarunkon láttam fekete alakokat, láttam valami fehér magas dolgot ami valószínűleg az őrangyalom volt.
Nekem most már kezd a minden napjaimban általánossá válni az ilyen, de én örülök neki, majd egyszer nagy koromban ezzel szeretnék foglalkozni. :)
A kételkedés hasznos dolog, főleg ha magyarázatok születnek belőle. Kíváncsi lennék, hogy a szkeptikusok mit szólnak ahhoz a "számtalan" esethez, amelyekben ÁLLATOK által ugatott/nyávogott valamik a főszereplők.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__13..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!