Miért a nők félnek jobban?
Mert egyszerűen csak okosabbak. :)
Többet elmélkednek az élet nagy dolgain.
Míg pl a férfiak a focit nézik, vagy az autót szerelik, addig a nők gondolkodnak.
Mert a nők ostobábbak. Nem racionálisan gondolkodnak,mint a férfiak,hanem romantikusan. Egyszerűbb valamilyen szellemben,rontásban,átokban hinni,mint szembenézni a problémákkal,megkeresni az okát,és tenni ellene.
Jobban hisznek a sok kóklernek, a médiának,mint a józan eszüknek. Ez egy igen jól jövedelmező üzlet a sok jósnak médiumnak,boszorkánynak.
Naponta olvasok olyan kérdést,hogy én X jegyű vagyok,milyen jegyű illik hozzám?
Ezek a fiatalaok hogyan választanak párt magunknak? Megtetszik egymásnak egy fiú és egy lány,megértik egymást. De mielőtt járni kezdenének valamelyik közli,hogy én pl. Bak vagyok,te mi vagy? Ha a horoszkóp szerint nem jó párosítás,akkor azt mondják: Bocs,de felejtsük el egymást?
ma 08:10
Na azért nem kéne általánosítani...
"Mert egyszerűen csak okosabbak. :)
Többet elmélkednek az élet nagy dolgain.
Míg pl a férfiak a focit nézik, vagy az autót szerelik, addig a nők gondolkodnak."
Sorold fel a Nobel díjas női tudosókat.
Aztán a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!