Tényleg van olyan személy, aki nem humbugol, hanem tud szellemet idézni?
Istenem, elbőgtem magam, ahogy a válaszokat olvastam! Egyikőtök reményt ad, a másik rögtön elveszi. Amúgy is sokat sírok még mindig, ha eszembe jutnak, nagyon szerettük egymást.
Azt gondoltam, talán sikerülne megnyugodnom végre és elfogadni, feldolgozni, hogy elmentek, ha "beszélhetnék" velük, ha tudnám, hogy jól vannak, csak egy ideig nem láthatjuk egymást.
Honnan tudjátok, hogy 40 napig vannak csak itt köztünk? Egyálalán, honnan vannak ezek az ismereteink? Hol tudnék bővebben utánaolvasni?
Tényleg nagyon köszönöm, hogy ilyen komolyan veszitek a kérdésemet és rendesen válaszoltok! Sokat segített minden válasz!
40 napos elképzelés olyan bibliai dolog, kicsit talán Jézus pusztai tartózkodására hajaz.. ugye a 40 nap meghatározó szám az egyháznál.
Mindenképpen keress megbízható idézőt, hogy legyen alkalmad rendesen búcsút venni, és végre megnyugodni :)
Bár lehet hogy elég lenne kimenned a temetőbe is, és a sír mellett kiönteni a lelked.. tudod ezek az emlékhelyek az ittmaradottaknak épültek. :)
ez csak egy feltételezés, de szerintem, ha valaki leszületett akkor már nem lehet megidézni, mert akkor tovább lépet egy új életbe.
kedves kérdező ne add fel! ne félj kockáztatni és megpróbálni felvenni a szüleiddel a kapcsolatot, mert szerintem lehetséges:)és ebbe a 40napos dologban kételkedek, mert ha így lenne akkor hogyan ragadhatnak itt a lelkek évekig, évszázadokig?Ez ellentmondásos, aztán lehet, hogy mások többet tudok, mint én..:)de minden estre ne félj megtenni az első lépést!
Nekem ezt az unokatestvérem megcsinálta a barátnőivel..
Nem tudom már h csinálták de arra emlékszem h azt mondták:1 hét múlva haljon meg valaki...5 nap múlva az egyik lány apja autóbalesetben meghalt:(
Sziasztok!
Személy szerint hiszek bennük és én azt mondom NE ADD FEL!
És én egy kérdést tennék fel?
Volt 3 kutyám Belphegor,Roxy,Gilda nagyon hiányoznak valahogy esteleg velük is szerintetek kapcsolatba lehet lépni?
Könyörgök válaszoljatok nagyon hiányoznak:')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!