Tényleg van olyan személy, aki nem humbugol, hanem tud szellemet idézni?
Hogyha valakinek sikerülne beszélnie egy túlvilági lélekkel
akkor kérdezzem már meg légyszives, hogy milyen odaát.
Nagyon kiváncsi vagyok rá :)
szerintem jól meg kell gondolni kihez mész! olyan embert érdemes választani, akiben megbízol. a profikkal kapcsolatban amondó vagyok, hogy sokan csalók vagy még ők is hibázhatnak, és az igazi profi nem reklámozza magát! nem teheti meg, mert sok támadásnak tenné ki magát!
minden esetre sok szerencsét kívánok, ha eddig még nem idézted meg őket. ha véletlen nem sikerül, akkor se keseredj el, mert lehet, hogy már "tovább léptek" és éppen felkészülnek a reinkarnációra vagy már le is születtek újra:)
A teológustól meg kérdeném, hogy mi a helyzet akkor amikor valaki nemidéz meg senkit csak állandóan viszatér egy illető és megjelenik?
A Párom házában kb félévente felbukkan egy öreg nő, általában 10-20 másodpercre, és azt követően több elektromos készülék is tönkremegy..
A Párom érzékeli homályosan, de valamikor tisztábban, le is tudja írni a kinézetét, én egyszer éreztem a hideget, a hirtelen lehülést amikor ő kb 10 másodpercre transzba esett minden különösebb előjel nélkül beszélgetés közben..
Először azt hittem lebénült vagy megakadt valami a torkán..
Kb 3-4x fordult ez már elő mind külön történet de nem akarom leírni most az egészet. Annyi biztos hogy ez a nő Kb az 1800 as években élhetett a ruházat alapján amit szokott viselni, és hogy egy férfi, talána férje öngyilkos lett a kertben..
De csak az öregasszony jön mindig, és egyedül..
Mi lehet ez?
ez olyan ,hogy valaki hisz a mennyben és a pokolban valaki nem.
Ezt senki nem tudja biztosra. Találgatni lehet. Főleg nem olyanok fogják megmondani ezt akik nem szakértők.
Veszekedni is lehet rajta, de ezt mindenki eldöntheti maga, hogy akar-e benne hinni vagy sem.
Erőltetni, oktatni nem érdemes. Joga van az embernek eldönteni ,hogy akar-e benne hinni és utálkozni sem kell azért mert ő kiváncsi. Valaki ilyen valaki olyan szemszögből közelíti meg, de egyik sem 100%os.
a kérdezőnek annyit ,hogy az itt válaszolók közül akik azt mondják láttak már/ beszéltek velük .. keresd fel és beszélj velük privátba, mert így mindenki beleszól , okoskodik és gondolom jobb ,ha csak 1 magyaráz és utána teszed fel a többi kérdést.
Remélem segítettem!:)
Üdv.
Konkrét nevet, címet nem ír senki, ezért ne haragudj rájuk, de az anonimitás az egyetlen védelmük.
Javasolnám hogy menj fel a wicca.hu-ra, ott akadnak segítőkész emberek, akikkel privátban kapcsolatba léphetsz, vagy keresd fel a magyar fehérmágusok szövetségét. Ők nem humbugemberek, mint a legtöbb pénzt kuncsorgó hirdető.
Ha valaki ajálnkozik pénzért, akkor azt javaslom, beszélgess vele, legyél egy kicsit kételkedő, ne a reményeid miatt vezessenek meg. Próbáld emberileg felmérni, és csak eztán menj bele dologba.
Előfordulhat hogy pénzt kér nem humbug ember is, ennek oka az hogy nagyon megterhelő és nagyon kellemetlen élmény visszahívni halottakat.
Sok sikert.
Mindenki másban hisz. Van aki azt mondja nincsenek szellemek, van aki azt, hogy vannak. Én már sok olyan dolgot tapasztaltam meg, ami biztosít abban, hogy igenis léteznek. Az egy ok, hogy én (idézés nélkül) látom őket. Nem tudom hogyan és miért. Az elején ijesztő volt, de már kezdek hozzászokni.
Keress fel egy profit, aki ilyennel foglalkozik, nem történhet baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!