Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg van olyan személy,...

Tényleg van olyan személy, aki nem humbugol, hanem tud szellemet idézni?

Figyelt kérdés
Egyszer (pár éve) volt egy riport egy rövid "bemutatóval" az egyik kereskedelmi tv-n és azóta nem hagy nyugodni, hogy tényleg, igazán, valóban kapcsolatba léphetnék valaki segítségével az elhunyt szüleimmel? Annyira kitölti ez a gondolat a mindennapjaimat, hogy már megfogalmaztam magamban azokat a kérdéseket is, amikkel ellenőrizhetném, hogy biztosan csak ők lehetnek. De annyi figyelmeztetést olvastam a rossz szándékú szellemekről, hogy csak profival vállalkoznék rá. Abból ugye nem lehet bajom, nem árthat nekem/nekünk "senki"? Mennyit szoktak kérni egy ilyen idézésért? Ismertek ilyen, megbízható embert? Van valakinek ilyen tapasztalata? Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 23. 21:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
en ismerek olyan embereket akik szellemet ideztek...a baj csak az volt, hogy annak a szemelyt akit megideztek annak a "sotet" odala jott es elegge kiakadtak asztan voltak csomo termeszet feleti esemenyek amitol egeszen besz@rtak es tobbet nem ideztek nem eri meg szerintem......es ez biztos igaz.
2010. máj. 24. 18:02
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindnyájatoknak! Minden válasz hasznos volt!
2010. máj. 24. 18:50
 13/29 anonim válasza:
88%

Hogyha valakinek sikerülne beszélnie egy túlvilági lélekkel

akkor kérdezzem már meg légyszives, hogy milyen odaát.

Nagyon kiváncsi vagyok rá :)

2010. máj. 30. 20:39
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jól meg kell gondolni kihez mész! olyan embert érdemes választani, akiben megbízol. a profikkal kapcsolatban amondó vagyok, hogy sokan csalók vagy még ők is hibázhatnak, és az igazi profi nem reklámozza magát! nem teheti meg, mert sok támadásnak tenné ki magát!

minden esetre sok szerencsét kívánok, ha eddig még nem idézted meg őket. ha véletlen nem sikerül, akkor se keseredj el, mert lehet, hogy már "tovább léptek" és éppen felkészülnek a reinkarnációra vagy már le is születtek újra:)

2010. máj. 30. 21:25
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

A teológustól meg kérdeném, hogy mi a helyzet akkor amikor valaki nemidéz meg senkit csak állandóan viszatér egy illető és megjelenik?

A Párom házában kb félévente felbukkan egy öreg nő, általában 10-20 másodpercre, és azt követően több elektromos készülék is tönkremegy..

A Párom érzékeli homályosan, de valamikor tisztábban, le is tudja írni a kinézetét, én egyszer éreztem a hideget, a hirtelen lehülést amikor ő kb 10 másodpercre transzba esett minden különösebb előjel nélkül beszélgetés közben..

Először azt hittem lebénült vagy megakadt valami a torkán..

Kb 3-4x fordult ez már elő mind külön történet de nem akarom leírni most az egészet. Annyi biztos hogy ez a nő Kb az 1800 as években élhetett a ruházat alapján amit szokott viselni, és hogy egy férfi, talána férje öngyilkos lett a kertben..

De csak az öregasszony jön mindig, és egyedül..

Mi lehet ez?

2010. máj. 30. 23:28
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

ez olyan ,hogy valaki hisz a mennyben és a pokolban valaki nem.

Ezt senki nem tudja biztosra. Találgatni lehet. Főleg nem olyanok fogják megmondani ezt akik nem szakértők.

Veszekedni is lehet rajta, de ezt mindenki eldöntheti maga, hogy akar-e benne hinni vagy sem.

Erőltetni, oktatni nem érdemes. Joga van az embernek eldönteni ,hogy akar-e benne hinni és utálkozni sem kell azért mert ő kiváncsi. Valaki ilyen valaki olyan szemszögből közelíti meg, de egyik sem 100%os.

a kérdezőnek annyit ,hogy az itt válaszolók közül akik azt mondják láttak már/ beszéltek velük .. keresd fel és beszélj velük privátba, mert így mindenki beleszól , okoskodik és gondolom jobb ,ha csak 1 magyaráz és utána teszed fel a többi kérdést.

Remélem segítettem!:)

Üdv.

2010. máj. 31. 11:30
 17/29 anonim ***** válasza:
74%
Két ismerősöm is van akik bizonyíthatóan megtették. Én nem próbáltam, de elvileg te is, én is meg tudnánk csinálni.
2010. máj. 31. 13:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét nevet, címet nem ír senki, ezért ne haragudj rájuk, de az anonimitás az egyetlen védelmük.

Javasolnám hogy menj fel a wicca.hu-ra, ott akadnak segítőkész emberek, akikkel privátban kapcsolatba léphetsz, vagy keresd fel a magyar fehérmágusok szövetségét. Ők nem humbugemberek, mint a legtöbb pénzt kuncsorgó hirdető.

Ha valaki ajálnkozik pénzért, akkor azt javaslom, beszélgess vele, legyél egy kicsit kételkedő, ne a reményeid miatt vezessenek meg. Próbáld emberileg felmérni, és csak eztán menj bele dologba.

Előfordulhat hogy pénzt kér nem humbug ember is, ennek oka az hogy nagyon megterhelő és nagyon kellemetlen élmény visszahívni halottakat.

Sok sikert.

2010. máj. 31. 13:54
 19/29 anonim válasza:
100%

Mindenki másban hisz. Van aki azt mondja nincsenek szellemek, van aki azt, hogy vannak. Én már sok olyan dolgot tapasztaltam meg, ami biztosít abban, hogy igenis léteznek. Az egy ok, hogy én (idézés nélkül) látom őket. Nem tudom hogyan és miért. Az elején ijesztő volt, de már kezdek hozzászokni.

Keress fel egy profit, aki ilyennel foglalkozik, nem történhet baj :)

2010. máj. 31. 14:27
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos el kell szomorítanom téged. A halál után a lelkek 40 napig maradnak még ezen a síkon, utána visszakerülnek a köztes létbe. Ott már nem érvényes rájuk az egó, ők többé nem valaki szülei, vagy gyermekei, hanem tiszta lelkek, akik majd újra leszületnek, de nemtől, rassztól és egyebektől függetlenül. Senki sem tudja őket megidézni neked. Az egyetlen elképzelhető dolog az hogy megidéznek valamit, amit a te ragaszkodásod alkotott. Ezek semmiképpen sem egyenlőek az elhunytakkal, de megfelelően tálalva teljesen hihető sztorit ad, és akinek "idéztek" elégedetten távozik, miközben az idéző elkérheti a nem is oly csekély tiszteletdíjat. Gondolj arra, hogy a szüleid megtették a fejlődésükhöz szükséges következő lépést, tehát jó nekik.
2010. máj. 31. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!