Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kiket zaklathat szellem vagy...

Kiket zaklathat szellem vagy démon?

Figyelt kérdés
Az persze oké, hogy bárkit, de kinek van rá nagy esélye? Illetve hogyan lehet ez ellen vedekezni?
2017. aug. 3. 19:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2017. aug. 4. 14:47
 12/12 Király Péter 1 ***** válasza:
0%
Tudod én ilyen vagyok akiket zaklatnak!! Végre találtam ilyen kérdést. Nos azokat támadják akiknek dolguk van világgal jót tesznek vele, rezgést emelnek művészettel foglalkoznak vagy érzékenyek rájuk ez inkább a reális válasz, ha félsz tőlük, gyenge ember vagy belül, lábadozol betegségből fekvéssel e embereket zaklatják. Unokaöcsém hét éves múlt, de évekkel ezelőtt őt is támadták láttam őket a lakásban. Nehezen elüldöztem őket, de para volt elején. Engem sem hanak békén, ilyenkor gyertyát gyújtok , füstölővel, imádkozom Mihályhoz, Föld Urához. Amit meg lehet próbálni zsályával körbe rakni a helységet körbe, öt kis gyertyát egyet középre, négyet a sarkakba imádkozni komolyan huzamosabb ideig.
2017. szept. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!