Hogyan lehet kideríteni, hogy a gyerek skizofrén, vagy tényleg látja amikről beszél?
Tudom,hogy igazából mindkét esetben látja,csak kérdés,hogy "valós" lényeket lát,vagy csak a saját "elmezavara"?
Hangokat hall és nagyon fél egy zöldszemű szörnytől,de több szörnyet is lát.7éves és nappal se mer egyedül maradni a szobában.Régebben meg lett tisztítva a ház,de az apja eléggé spirituális és"nyitogat",de ő skizofrén.
40
nos akkor arra csak annyit h hidd el, megvannak a maga okai mindkettőnek ... az egy más kérdés h ez már a mélylélektan területe, de megvannak.
igen, slágerdili sajnos :(
39
figyelj, sosem tudni. én pl teljesen normális vagyok, mégis mindkettő megesett már velem. földönkívüliek is raboltak már el és szellemet is láttam. sőt egyszer sikerült még felkapnom a lapátot és elkergettem őket, amikor leszálltak a kertemben.
most akkor ennyi erővel ő is láthat, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!