Hogyan lehet kideríteni, hogy a gyerek skizofrén, vagy tényleg látja amikről beszél?
Tudom,hogy igazából mindkét esetben látja,csak kérdés,hogy "valós" lényeket lát,vagy csak a saját "elmezavara"?
Hangokat hall és nagyon fél egy zöldszemű szörnytől,de több szörnyet is lát.7éves és nappal se mer egyedül maradni a szobában.Régebben meg lett tisztítva a ház,de az apja eléggé spirituális és"nyitogat",de ő skizofrén.
de ezt kifejtenéd? egyszerűen nem értem :(
" Ez olyan dolog,hogy én 4 évig hordtam az (mint kiderült) auti gyerekem mindenhova,hogy miért más? A végén már én voltam a sz@r szülő,hogy erőltetem a témát.Most már van bno kódja."
hogy miért voltál sz-ar szülő vagy mi volt ott?
ergyébként meg minden kornk megvannak a slágherdilijei, ilyen most az autizumus és a hyperaktivitás, naná mert jó lóvé van benne, aztán meg lehet ha a kuty anem foglalkozna agyerekkel, egyszerűen felnőne és elmúlnának az amúgy tök normális "dilijei". de ha már így tudatosítják is benne meg rá is tesznek pár lapáttal na meg tele tömik minden xarral, abból túl sok jó nem lesz.
sajnos a skizó is kezd hasonló lenni, lassan minden második emberre igyekeznek rákenni, mert a gyógyszerezése az ugyanúgy jó üzlet egyébként, aztán fene tudja ... sokszor igen megkérdőjelezném, tényleg van-e egyáltalán bármi baja a gyereknek.
Akkor sem értem, hogy jön ide a szellemlátás. Értelmes, felvilágosult ember nem hisz a szellemekben, mint ahogy abban sem, hogy földönkívüliek szálltak le a kertjében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!