Lehet, hogy ez a nagyapám?
Aki nem hisz a szellemekben inkább el se olvassa és ne is írjon választ ha hülyeséget akar írni! Köszi.
Az utóbbi hetekben egyre többet gondolok a 7 éve halott nagyapámra. Tisztán emlékszem a halálára...pár napja folyamatosan érzem, hogy itt van (kicsit félek, de mégis kicsit nyugtató). Az egyik létránkat ő csinálta és most egyre többször fogom meg (a macskánk a padlásra fialt és csak létráról lehet látni a kicsiket :D) és jó érzésem van tőle. Amikor még egészséges volt és a nővéremmel kint játszottunk és csináltunk valami "rosszat" akkor anyáék kérdezték, hogy mit csináltunk nagyapa meg csak annyit mondott, hogy "nem ők voltak, biztos az ördög volt (persze humorosan)" és magához hívott minket. Miatta a kedvenc zöldségem a paradicsom :D mindig vitt a kertbe és adott paradicsomot (azóta majdnem minden nap eszek, de úgy mint az almát). Nagyon szerettük egymást.
Na mindegy, az a lényeg, hogy érzem valakinek a jelenlétét és szerintem ez a valaki a nagyapám. De nem értem. Eddig nem éreztem soha csak pár hete kezdtem el érezni. :S
13/L
Lehet a nagypapád.
Hülyén fog hangzani amit írok. A dédimamámról soha nem láttam képet. Még anyukám kiskorában halt meg. Pár hete amikor mentem haza láttam egy idős nénit az ablakból integetni és mosolyogni rám. Bementem a házba, ahol csak a nagyi volt és rákérdeztem, hogy van e itt vki rajta kívül. Azt mondta nincs és kérdezte miért. Mondtam, hogy egy idős nénit láttam az ablakból integetni és mosolyogni. Elmondtam, hogy nézet ki és pont ráillett a dédimamámra a leírás. Még a ruhát is elmondtam, amiben eltemették.
Szerintem nem is az az igazán fontos, hogy tényleg ő az.
Ami fontos, hogy számodra valami (nem zárok ki semmilyen lehetőséget sem) felhozta őt benned és segít neked egy egy kedves emléket újra élni ami hozzá köt. Az embernek nagyon fontos, hogy a szeretteire emlékezzen s bármi is tette ezt csak örülj neki s élvezd ki a szép emlékeket. Ez adjon neked erőt kívánom neked. Csak ez számítson, a szeretet ami hozzá köt téged!
én nem hiszek az ilyenekbe (mármint a szellemekbe de ha nézek olvasok róluk vmit akk be könnyezik a szemem és félek/fázok :S) am lehet h ő az bár a létre lehet h azért nyugtat mert tudod h ő csinálta és biztonságot ad :)
am addig ha nem félsz tőle hanem megnyugtat sztem nincs gond :)
Nem valószínű, hogy ő az mivel 7 év telt el a halála óta, habár ez nem kizáró ok. Az biztos, hogy félned nem kell tőle, hiszen csupa jó gondolat jut eszedbe róla, és megnyugtat ha rá gondolsz.
21:39 üzenem, hogy meglepődtem amit írtál mert a barátnőm is hasonlót mesélt. Amikor kicsi volt meghalt a nagyapja és nem sokkal később 1-2 évre rá, volt egy fellépése és látta, hogy az egyik széken ott ült hosszú bórkabátba a nagyapja és mosolygott rá. Mikor vége lett az előadásnak elmesélte az apukájának akinek, kikerekedtek a szemei és mondta, hogy a nagypapát abban a bőrkabátban temették el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!