A kopogtató szellem mit csinál? Kopog, ha itt van? És honnan lehet felismerni, hogy gonosz vagy jó? Úgy tudom, a kopogtatók azok gonoszak.
Kopognak az ajtón, megkérdezed:
- kik vagytok?
- barátok!
-hányan vagytok?
- fünf!
A kopogtató szellemek is ilyenek!
Kopogó szellem(poltergeist),az a szellem amely képes tárgyakat mozgatni(dobálni,tologatni,átrendez,rumlizik).
Általában ezt dühében teszi!
Én csak személyes tapasztalatokat tudok mondani, aki akar, röhögjön, én nem nevettem akkor és most sem. :/
12 éves voltam, mikor anyám betegségben meghalt. A kórházból érkezett a hír egy hétfő reggelen, hogy elment, aznap este elkezdtek furcsa dolgok történni. Részletezem:
- egy polcon tároltuk a videokazettákat, sorba leestek, mintha valaki pakolná őket;
- a számítógépem előtt ülve ettem, a monitorom tetején volt egy plüss, már évek óta ott volt a helye, sosem esett le. Hát azon a hétfő estén megtette, elég nagyot repült, pont bele a kajámba;
- a konyhában a fiókok maguktól kihúzódtak, persze akkor, mikor se én, se apám nem voltunk ott;
- kinyílt a csap;
- bekapcsolódott a tévé, de úgy, hogy némára volt állítva, és nem lehetett kinyomni, se távirányítóval, se a fő kapcsolóval, csak úgy, ha kihúztuk és újra visszadugtuk;
- ezeken kívül külön életet élt a DVD lejátszó, a videó, magától megrepedt egy tükör...
Aztán egy este leültünk apámmal meg pár gyertyával, és megpróbáltuk elmondani neki, hogy ő már nem él, és menjen el... és megszűnt, elmúlt. Szóval nem hiszem, hogy kopogószellem volt, inkább anyám, akinek volt annyi ereje, hogy tárgyakat mozgasson...
22/L
először is nem kopogtató hanem kopogó :D kopogtató cédula kopogószellem.. :D
Amúgy ők általában dühödt lelkek, akik hatékonyan tudják elszívni másoktól az energiát ezért képesek tárgyakat sőt embereket, állatokat mozgatni, hangokat hallatni és az elektronikus gépeket is remekül kezelik :)
Szerintem egy kopogtató szellem jól nevelt ! :)
Nekem is volt már hasonló ! El is mondom :
Április 1-je volt szerintem telihold de nem biztos !
Néztem a tévét és egyszer valami / valaki kopogtatott az ablakon kettőt de lassan ..
és a kutyák nem ugattak pedig ott vannak közvetlenül ....
Szerintem szellem volt de nem biztos mai napig sem derült ki hogy mi van ki volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!