Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A kopogtató szellem mit...

A kopogtató szellem mit csinál? Kopog, ha itt van? És honnan lehet felismerni, hogy gonosz vagy jó? Úgy tudom, a kopogtatók azok gonoszak.

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 19:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
:D
2010. máj. 22. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Kopognak az ajtón, megkérdezed:

- kik vagytok?

- barátok!

-hányan vagytok?

- fünf!

A kopogtató szellemek is ilyenek!

2010. máj. 22. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Kopogó szellem(poltergeist),az a szellem amely képes tárgyakat mozgatni(dobálni,tologatni,átrendez,rumlizik).

Általában ezt dühében teszi!

2010. máj. 23. 05:47
 14/18 anonim válasza:
62%

Én csak személyes tapasztalatokat tudok mondani, aki akar, röhögjön, én nem nevettem akkor és most sem. :/

12 éves voltam, mikor anyám betegségben meghalt. A kórházból érkezett a hír egy hétfő reggelen, hogy elment, aznap este elkezdtek furcsa dolgok történni. Részletezem:

- egy polcon tároltuk a videokazettákat, sorba leestek, mintha valaki pakolná őket;

- a számítógépem előtt ülve ettem, a monitorom tetején volt egy plüss, már évek óta ott volt a helye, sosem esett le. Hát azon a hétfő estén megtette, elég nagyot repült, pont bele a kajámba;

- a konyhában a fiókok maguktól kihúzódtak, persze akkor, mikor se én, se apám nem voltunk ott;

- kinyílt a csap;

- bekapcsolódott a tévé, de úgy, hogy némára volt állítva, és nem lehetett kinyomni, se távirányítóval, se a fő kapcsolóval, csak úgy, ha kihúztuk és újra visszadugtuk;

- ezeken kívül külön életet élt a DVD lejátszó, a videó, magától megrepedt egy tükör...

Aztán egy este leültünk apámmal meg pár gyertyával, és megpróbáltuk elmondani neki, hogy ő már nem él, és menjen el... és megszűnt, elmúlt. Szóval nem hiszem, hogy kopogószellem volt, inkább anyám, akinek volt annyi ereje, hogy tárgyakat mozgasson...

22/L

2010. máj. 25. 00:38
 15/18 anonim ***** válasza:

először is nem kopogtató hanem kopogó :D kopogtató cédula kopogószellem.. :D

Amúgy ők általában dühödt lelkek, akik hatékonyan tudják elszívni másoktól az energiát ezért képesek tárgyakat sőt embereket, állatokat mozgatni, hangokat hallatni és az elektronikus gépeket is remekül kezelik :)

2010. máj. 30. 16:57
 16/18 anonim válasza:

Szerintem egy kopogtató szellem jól nevelt ! :)

Nekem is volt már hasonló ! El is mondom :

Április 1-je volt szerintem telihold de nem biztos !

Néztem a tévét és egyszer valami / valaki kopogtatott az ablakon kettőt de lassan ..

és a kutyák nem ugattak pedig ott vannak közvetlenül ....

Szerintem szellem volt de nem biztos mai napig sem derült ki hogy mi van ki volt :)

2010. júl. 6. 16:35
 17/18 anonim ***** válasza:
A kopogó szellemeket összekeverik a dilatációval. Hőtágulást jelent, ez minden házban megtalálható tárgyra jellemző az esti időszakban. "kpoghatnak" mert hőt adnak le.
2012. júl. 15. 20:45
 18/18 anonim ***** válasza:
igen kopog ha itt van,tárgyakat mozdít el,és jól mondod,a KOPOGÓ szellemek azok gonoszak
2013. dec. 8. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!