Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez valami szellem volt?

Ez valami szellem volt?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja amikor még tartott a suli, történt a következő az ebédlőasztalnál.

Épp vártuk az ebédet, meg volt már terítve és egyszer csak elmozdult a tányérom legalább 15-20 centivel. Majd amikor visszahúztam megismétlődött megint.

Pár perccel később az asztal szemközti végén srác tányérával is ez történt. Többen is láttuk, szóval nem képzelődtünk.

Ez valami természetfeletti?

2017. júl. 20. 06:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az ebédre már nem emlékszem, de valakinek van ötlete hogy miért történt ez meg?
2017. júl. 20. 19:54
 12/17 thoomas26 ***** válasza:
Ha szellemi tevékenység áll a háttérben, akkor az történt, hogy egy szellem is ott tartózkodott és így akarta felhívni magára a figyelmeteket. Amennyiben többször nem történt ilyesmi veletek, akkor már régen tovább állt.
2017. júl. 20. 20:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Itt van nálam. Medencézünk meg sörözünk.
2017. júl. 21. 11:02
 14/17 anonim ***** válasza:
thoomas26 te amúgy szellem szakértő vagy minden ilyen jellegű kérdésre válaszolsz
2017. júl. 21. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Valami elmebeteg lehet, amennyi ostobaságot összehord.
2017. júl. 21. 21:54
 16/17 thoomas26 ***** válasza:

Érdekelt a téma, s annak idején elkezdtem komolyabban is utána járni - különös figyelmet fordítva arra, hogy személyes megtapasztalásaim is legyenek. Mivel sok ilyet szerezhettem, így a létezésüket elfogadottnak tekintem. Ugyanakkor megértem, ha szkeptikus az, akinek semmilyen élménye sem volt velük kapcsolatban. Korábban én is az voltam, s bár hülyeségnek tartottam, azért hevesen és nyíltan sosem támadtam és bántottam azokat, akik már képesek beleilleszteni a saját világképükbe.

A világért sem akarok senkit meggyőzni, csak az általam megszerzett ismeretek alapján próbálok segíteni annak, aki ezt igényli és nyitott rá. S hogy ki, mit kezd vele, hogy mennyire találja hasznosnak, s kinek a véleménye, világnézete felé hajlik, teljesen a saját döntése mindenkinek.

2017. júl. 22. 04:12
 17/17 anonim ***** válasza:
14# vagyok igen már egyszer elmontad erről nekem a véleményed a témával kapcsolatos kérdésemnél
2017. júl. 22. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!