Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez a videó kamu?

Szerintetek ez a videó kamu?

Figyelt kérdés

Most találtam rá és nem tudom hogy igaz-e vagy csak jól előkészített ugratás volt ?

https://www.youtube.com/watch?v=jrvtCCs5B10

Véleményetek ? Csak a nézettségért és a donate miatt csinálta ? és ha igen akkor hogy kivitelezte ? Volt még valaki a házban aki órákig csak állt egy helyben ? ( a két ajtó közt )

2017. júl. 6. 16:05
 1/10 anonim válasza:
Sztem kamu
2017. júl. 6. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kamu, nézettségért. Az ajtók mögött egy folyosó van, egy haverja beül oda és kapcsolgatja a villanyt meg hátulról cérnával húzgálja az ajtót.
2017. júl. 6. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:
nem bírják a szellemek, ha videojátékoznak a gyerekek. nincs ebben semmi meglepő https://www.youtube.com/watch?v=tTOARS8FdWI
2017. júl. 6. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Ha igaz lenne, nem lenne ennyire jókedvű. Osztom azt a véleményét, hogy: a nézettségért szórakoztak.
2017. júl. 6. 16:33
 5/10 anonim válasza:
3%
szerintem nem kamu igazi szerintem
2017. júl. 6. 19:17
 6/10 anonim válasza:
100%

1.Jobban meg lenne ijedve|

2.Nem rohogne |==> tuti hogy kamu

3.Nem venne videora |

2017. júl. 6. 21:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom...srác reakciói tényleg full nyugodt.
2017. júl. 7. 07:45
 8/10 anonim válasza:

Ti mit csinálnátok ha ez történne veletek? :D

Én áthívnám egyik barátom. De ha valós lenne a chet is pörögne ezerrel de nem. A nézők is nyugodtak voltak. Nézettség stb..

2017. júl. 12. 12:26
 9/10 anonim válasza:
Ráadásul ha ti is szellemek lennétek az lenne az első dolgotok hogy ajtókatcsapkodtok és dobozt dobáltok? :,D
2017. júl. 12. 12:28
 10/10 idrzsupos válasza:
A videó az nem kamu. Látható képek sorozata. De hogy az ajtó becsapódása miért olyan elképesztőnek szánt csoda, arra nem találok magyarázatot. Becsapódott egy ajtó? Akkor nálunk egész szellem-raj lakhat, vihar alatt villámlás és dörgés közben 3 ajtó és egy ablak csapódott be. Erre varrj gombot! (én a huzatra fogtam, de ez nyilván túl primitív)
2017. júl. 28. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!