Lehetséges, hogy az idegenek köztünk vannak?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt éjjel olyan furcsán morgott a kutyám. Még a lávalámpám is nagyon bepörögve működött. És fényeket is láttam. Egy kertes házban élek, Budapest közelében, rálátok a városra, egy villnegyed a hegyen. Este sok a fény de ez most más volt. Villogott valami a sötétben. Valami nem evilági. De éreztem a véremben is. Úgy érzem, megnőtt bennem a feszültség. Folyamatosan figyelem a lávalámpám, de a feltételezett leszállás óta már majdnem ugyanolyan módon működik. Azért itt tette fel a kérdést, mert lehet, hogy mégis tévedek és állatok voltak? Van olyan állat, ami vonít, sípol, vonít és sípol erősen? Nem tudom, de a kutyámmal együtt mentem körbe hátha kiszagol valamit és néha nagyon félt. Főleg, ahol azt hiszem, villogó fényeket láttam, bár nem volt ott semmi, csak különböző nyomok. Ezek lehetnek állatiak? Ilyen letaposott levelek, de az egyiket mintha félig elszívták volna. De komolyan. Amint tudok, töltök fel róla képet, olyan, mintha elszürcsölték volna! És a fákon is mintha nem jól lennének a ráncok! Aztán még különböző villogó szemeket is látok. Arra gondoltam, csak a macska, de eszembe jutott, nekem nincs macskám! És a szomszédaimnak se nagyon és nincs is olyan sok ház a közelben. Lehet, hogy egy macska nagyobb kilométereket is megtegyen? Ez természetes? Szerintetek a véremben levő feszültséget az állatok is érzik és azért gyúltek erre a helyre?2010. máj. 21. 00:52
41/51 anonim válasza:
Lehet h ott tartjak ot a WXZY0942 bolygon mert fogekony az agya a levelszurcsolesre:D
43/51 anonim válasza:
ha idegenek lettek volna errol nem csak te tudnal....amugy biztos,hogy nem azok voltak abban nyugot lehetsz...valoban leteznek urleenyek de azok nem juthatnak el a FOLD-ig talan egyszer amikor akkorat fejlodig az evolucio hogy lessz egy szerkezet ami gyorsabb mint a feny...de ezt nem tudhatjuk
44/51 anonim válasza:
Több napja nem jelentkezett , szetm már halott
45/51 anonim válasza:
Utolsó előtti: látom, téged érintetlenül hagyott az evolúció... :D
46/51 anonim válasza:
utolsó elötti vagyok, modnom halott
47/51 anonim válasza:
és mit szívtál amikor ez megtőrtént?AM hozzad már a képeket.....vagy elszívták a csöpp agyadat i s az ufók??beszarásXDXD
48/51 anonim válasza:
és muszály lelőni azt a kis szerencsétlen zőld embert?igy kell kezdeni a tárgyalást??
49/51 anonim válasza:
vigyázz mert hozzák a Gépzsíros análintrúder-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!