Lehetséges, hogy az idegenek köztünk vannak?
Micsoda hímsoviniszták! Főleg a sörétes puskás! És különben igen, lány vagyok. És ha már választani kell, hogy mivel menjek ki veszélyes idegennézőbe, hát nem gondolod, hogy
1. ha sörétes puska van a kezedben, nem tudod tartani a lámpát,
2, a sörétessel sokkal lassabban bajlódsz át az erdőn és a bozóton?
Én jobban érezném magam egy .45-össel, mondjuk egy desert eagle vagy egy colt anaconda biztonságérzetet adna. Különben, ha olyan nagy tűzerő kell, inkább egy mp-5-ös géppisztoly vagy egy gépkarabély, főleg, hogy egy m4a1-esbe a foszforos robbanógolyó is belemegy. Aztán még kabát alá a .45-öst, egy .38-as Parabellum vagy Beretta tartaléknak és ha minden kötél szakad - és hogy ne legyek túl nehéz - egy .22-es kis Smith and Wesson utolsónak.
De nem gondolom, hogy itt tartanánk s nincsenek is ilyen fegyvereim. A lávalámpát bekapcsolva hagytam, mert még mindig forog és pörög szerintem, bár nem annyira hogy feltűnő legyen. Találtam még egy elszürcsölt levelet és egy makkot is, ami furcsa. Mert egyrészt itt nincsenek tölgyek, másrészt nagyon furcsán vannak belőle kivágva vagy kirágva részek. Mint a szú, de körkörösen, ezt biztosan nem emberkéz csinálta, mert vagy összeroppantja, vagy szétreped, de ilyen finom kis járatokat és véseteket lehetetlen csinálni! A levelek mintha most körkörösen lennének azon a kis tisztáson. A szomszédaim közül az egyiket kérdeztem, és a srác azt mondta, hogy nem látott semmit, de vigyorogva hozzátette, hogy átjöhet hozzám ma éjszakára, ha félek. Még az ágyat is felmelegíti. Hülye bunkó. Na megyek dolgozni, majd utána leteszem valahol a kocsit és keresek valami szakboltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!