Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek vámpírok?

Léteznek vámpírok?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan lehet azzá válni?

2017. jún. 24. 17:33
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:

Eddig a vámpírokról most meg Istenről van szó hova kerültem én??!?!!?4!4

Kedves kérdező te a vámpír naplókat vagy az alkonyat láttad?

2017. jún. 25. 15:29
 32/46 anonim ***** válasza:
Olyan isten amit a biblia tanít, soha nem volt ès nem is lesz. Vámpírok pedig csak úgy lèteznek, mint a bibliai isten. Az emberek fejèben uralkodó illúziókènt.
2017. jún. 25. 18:50
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

"Léteztek, mai formában: szúnyog,bolha, csótány.

Farkassá vagy denevérré szoktunk átváltozni."

Ha ha ha de vicces egy - két válaszoló

Amennyiben létezne is a vérszívó faj nemigazán lehetne rájuk találni . Egyikük sem lenne annyira elmeháborodott hogy csak úgy felfedje magát bárki előtt kockáztatva a biztonságát . Egyszerűen nem érné meg neki mivel semmi haszna sem származna belőle.

Átváltozás ? Mi olyat tudna nyújtani neki egy tinédzser ( és gondolom lány ) hogy mégcsak gondolatban is eljátszon a lehetőséggel hogy faja egy tagjává változtassa ? A válasz az hogy semmit sem .

Tehát kérdésedre a válasz : Léteznek vámpírok igen , a könyvekben , mondákban , filmekben , videojátékokban

Azzá válni ? Miért ácsingózol egy az emberi fantázia alkotta lénnyé alakulni ? Miért vágysz mesebeli a valóságban nem létező hatalomra ? ( Röviden , nem tudsz azzá válni ) .

Inkább sportolj , járj el szórakozni , olvass , filmezz , kirándulj .... Tehát élj . Itt a nyár .

2017. jún. 26. 11:18
 34/46 anonim ***** válasza:

"Amennyiben létezne is a vérszívó faj nemigazán lehetne rájuk találni . Egyikük sem lenne annyira elmeháborodott hogy csak úgy felfedje magát bárki előtt kockáztatva a biztonságát . Egyszerűen nem érné meg neki mivel semmi haszna sem származna belőle. "

Hé ember! (és most szó szerint értve)

Ez a XXI. század! Nyugodtan bármit állíthatsz, az emberek úgysem hiszik el, azt gondolják csak viccelsz...

És, hogy mi haszon származhat abból, ha nyíltan elmondja valaki? Pl lehet röhögni azon, hogy még ezt is megengedheti magának :P

2017. jún. 26. 17:37
 35/46 anonim ***** válasza:
Vagy az illető aki azt állítja magáról na az orvosi eset
2017. jún. 26. 19:10
 36/46 anonim ***** válasza:
Akkor te vámpírka kèrlek bizonyítsd be, hogy az vagy. Èlő adásban produkáld magad. Erre lehetősèget kínál a facebook ès a youtube is.
2017. jún. 26. 21:56
 37/46 anonim ***** válasza:
Hát, a vér finom, csak vigyázz nehogy sokat igyál mert a magas vastartalma miatt árthat, meg betegségek ugye..
2017. jún. 27. 12:18
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg Vezli snájpszot...

-állítólag ebben a kérdésben ő a legpengébb...

2017. jún. 27. 20:03
 39/46 anonim válasza:
Kérdezd meg az osztálytársam ja bocs megittam:Pna de viccen kívül mit mondtok Draculáról egy ember unatkozot és ért régen egy mesét me méne :D Ugye?én szerintem talán
2017. jún. 27. 23:24
 40/46 anonim válasza:
*írt
2017. jún. 27. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!