Éjjel nem tudok aludni, mert úgy érzem, hogy valaki figyel. Vajon mi lehet ez? (többi lent)
Sziasztok!:) Mivel már egy ideje nem tudok aludni, gondoltam megkérdezem,hogy vajon mi lehet ez. Nem feltétlenül szellemre gondolok, akár más is állhat a háttérben, szóval nem zárok ki semmit.
Elég régóta kezdődött, talán 1 éve. Valamilyen oknál fogva felébredek az éjjel kellős közepén, és nagyon félek, csak az a nevetséges, hogy nem tudom, hogy mitől. Ilyenkor hamar vissza alszom, mert nem foglalkozok vele. De mostanában volt már olyan mintha valaki hozzám érne. Nagyon ijesztő. Tegnap is felkeltem, próbáltam vissza aludni, mikor mintha valaki megbökte volna jó erősen a hátamat. Erre nem tudok semmilyen magyarázatot adni, mert ébren voltam, szóval biztos hogy nem álmodtam. A másik az volt, hogy a hátamon aludtam, és arra keltem fel, hogy valaki megfogta a homlokomat. Lehet, hogy ezeket csak beképzelem? Félek hogy megőrültem.... Vajon miért félek éjjel ha felkelek? Szinte halálfélelmem van 'valamitől' csak fogalmam sincs, hogy mitől.
Remélem érthetően írtam le. Kíváncsian várom a válaszokat.:)
Jót nevettem ezen a miskakancsós szövegen.xD
Utolsó válaszoló! Nem hinném, hogy paranoiás lennék..D
Nem lehet hogy horkolsz, és valaki megbökdös hogy hagyd abba? :D
Viccet félretéve, mivel azt írtad, hogy ilyenkor általában egyedül vagy otthon:
Nem lehet, hogy a szellemet zavarja hogy horkolsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!