Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan tudom megidézni Sátánt?...

Hogyan tudom megidézni Sátánt? Rituálét tudnátok mondani. Csak aki tényleg járatos benne, az írjon.

Figyelt kérdés

2017. jún. 14. 17:50
1 2
 1/13 anonim válasza:
82%

Ha fiú vagy az a legbiztosabb módszer, ha elmész a Magnum Szauna nevű helyre teljesen meztelenül. Bemész egy kabinba és pucsítasz. Garantált a siker.

A másik opció az, hogy kiállsz a Nyugati elé, és azt kiabálod torkod szakadtából, hogy szereted az őszt.

Remélem tudtam segíteni.

2017. jún. 14. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Rituálét kérsz ahhoz, hogy a Pokol Fejedelmét magadhoz parancsoljad?

Mérhetetlen szerénységed ezen kívül még miben nyilvánul meg?

2017. jún. 14. 18:08
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

"Csak aki tényleg járatos benne, az írjon."

Aha, szóval nem is vársz választ? Akkor minek írsz ki kérdést?

2017. jún. 14. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Nek közvetlen idézés "csak" a Sátán arcát láthatod meg ha éjfélkor gyertyalángon keresztül kell tükörbe nézned, majd háromszor elismételni, hogy sátán, jelenj meg....

2017. jún. 14. 18:23
 5/13 anonim válasza:
85%
Először is meg kell enned három banánt és két narancsot. Utána szerezz be egy hatalmas orosz zászlót és masírozz vele egy óráig egy eldugott ki mellékutcában. Pálinkát nem igyál, attól még kunkoribb lesz a hajad. Végül a követő napon menj fodrászhoz és akkor majd jönni fog a sátán... De vigyázz vele, ártalmas lehet...
2017. jún. 14. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:
55%

...kunkoribb lesz a hajad...

LOL...max pont.

2017. jún. 14. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Írj privátba, gyakorlott vagyok, de remélem semmi gyalázatos dolgot nem forgatsz a fejedben!
2017. jún. 14. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:
22%
Rajzolj piros krétával az út közepére egy pentagramot, ülj bele éjfélkor és ismételd el 3x hogy "Lucifer a fényhozó szólítalak téged!" Az egésznek az a titka hogy minél forgalmasabb helyen csinálod annál valószínűbb hogy sikerülni fog az idézés mivel a kipufogó füst hasonló a pokolban lévő füsthöz, Lucifer otthonosan érzi magát ilyen helyeken!
2017. jún. 14. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Szevaaa, itt vagyok, ecsééém. :) De tod' te, mennyit köll melóznom?? Tegnap speciel isten voltam, és a keresztények hozzám imádkoztak, ma meg ez, bakker.... Szerencsére holnap ismét átlagos ember lehetek, aztán ki tudja... Majd megkérdezem a 70 éves disszociatív személyiségzavaromat.... :P
2017. jún. 14. 21:51
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyszer nagyon mérges voltam valakire és meg akartam idézni a sátánt. Mindent úgy csináltam ahogy olvastam. A végén előjött jajgatva egy sánta ember. Mondom nem sántát hanem sátánt akartam idézni. Inkább nem ismételtem el újra mert a végén még sáskát vagy más hasonlót idéztem volna.
2017. jún. 15. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!