Mi a véleményetek eröl a rendithetetlen videorol :D szerintettek?
Szerintem nagyon elgondolkodtattó, ez a kérdés már volt de elakarom mondani hogy engem ez nagyon érdekel ez a téma. És ha ez igaz én várom hogy ezek a lények felfegyék magukat léci írjtaok minél többet , csak anyit kérek azok ne írjanak akik nem hiszenk benne :D
http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY&feature=related
ja ja nem lene rossz , de nekem igazábol nem is a szeretet a lényeg hanem az hogy felemelkedjek, nem tudom de szerintem valami baj van velem mért , a jót képviselem de valahogy mint ha a rossz oldalnak többet segítenék , lehet hogy rossz eber vagyok !!
szóval a fény és a sötétcség harca elkezdődöt :D muhahahah
Föld rengés=A földrengés a földfelszín egy darabjának hirtelen bekövetkező és néha katasztrofális következményekkel járó mozgása. A földrengések általában a földkéregben felgyülemlett energia felszabadulásakor keletkező lökéshullámok, melyek a keletkezési pontból, amit a földrengés hipocentrumának nevezünk, gömbhéjszerűen terjednek minden irányba. A feszültség több okból halmozódhat fel. Ebből következik, hogy a földrengések a Föld különböző részein keletkeznek. A legnagyobb feszültségek a kőzetlemezek találkozásánál keletkeznek, és a földrengések jelentős része ezen a területen alakul ki.
És úgy látom fizikából is kell tanulnod, arra nem mentség a diklekszia!
Hát figyelj te mindig az én kérdésimet nézed :DD
hát te nagyon vicces vagy, egyébként akik ide bemásolják mások tudását az attol még nem lesz a sajátja, legalább amit én írok az magamtol van , amit évek alat tanultam .
Sokmindent tudok de sok mindent még nem. De ha te olyan okoskodó vagy aki mindig másnak a bajt akarja akkor jó uton jársz igy tovább , nem leszel okosabb ha mások tudását használod fel okoskodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!