Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek eröl a...

Mi a véleményetek eröl a rendithetetlen videorol :D szerintettek?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon elgondolkodtattó, ez a kérdés már volt de elakarom mondani hogy engem ez nagyon érdekel ez a téma. És ha ez igaz én várom hogy ezek a lények felfegyék magukat léci írjtaok minél többet , csak anyit kérek azok ne írjanak akik nem hiszenk benne :D

http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY&feature=related

2010. máj. 18. 17:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszett. Jó lenne, ha a világban elterjedne a szelíd és meditatív godnolkodás. A szeretet úrrá lenne az önzésen és a félelmeken. Ez csodálatos lenne.
2010. máj. 18. 21:17
 12/26 A kérdező kommentje:

ja ja nem lene rossz , de nekem igazábol nem is a szeretet a lényeg hanem az hogy felemelkedjek, nem tudom de szerintem valami baj van velem mért , a jót képviselem de valahogy mint ha a rossz oldalnak többet segítenék , lehet hogy rossz eber vagyok !!

szóval a fény és a sötétcség harca elkezdődöt :D muhahahah

2010. máj. 19. 07:43
 13/26 anonim ***** válasza:

Föld rengés=A földrengés a földfelszín egy darabjának hirtelen bekövetkező és néha katasztrofális következményekkel járó mozgása. A földrengések általában a földkéregben felgyülemlett energia felszabadulásakor keletkező lökéshullámok, melyek a keletkezési pontból, amit a földrengés hipocentrumának nevezünk, gömbhéjszerűen terjednek minden irányba. A feszültség több okból halmozódhat fel. Ebből következik, hogy a földrengések a Föld különböző részein keletkeznek. A legnagyobb feszültségek a kőzetlemezek találkozásánál keletkeznek, és a földrengések jelentős része ezen a területen alakul ki.

És úgy látom fizikából is kell tanulnod, arra nem mentség a diklekszia!

2010. máj. 19. 13:22
 14/26 A kérdező kommentje:
Hát te nagyon vicces vagy :DD elmondanám neked hogy 5 vagyo földrajzból és , idén érettségizetm belöle szóval ezt most minek montad el, :DDD
2010. máj. 19. 14:50
 15/26 A kérdező kommentje:
a netröl én is kitudom másolni a szövegeket :D talán jó is, hogy vanak helyesírási hibáim legalább az bisztos hogy azokat én írtam :DDD
2010. máj. 19. 14:51
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Miért, bűn onnan másolni, legalább értelmesebbek, mint ilyen hülyeségeket feltenni!
2010. máj. 19. 17:43
 17/26 A kérdező kommentje:
szerintem nem mert azokat nem ök írják hanem csak okoskodnak mint ha tudnának valamit amikor nem :DD szóval enyit eről , vagy talán te is ebbe tartozol hogy másol más forumokról , vagy akárhonnan , én nem másolok a véleményemet mondom el ...
2010. máj. 19. 17:49
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Úgy tűnik te is okoskodsz, amikor nem is tudod, hogy azoknak az írója geológus-e, vagy csak okostojás. Vagy igen? Javíts ki ha tévedek és te vagy Mindentudás Nagyapja.
2010. máj. 19. 18:32
 19/26 A kérdező kommentje:

Hát figyelj te mindig az én kérdésimet nézed :DD

hát te nagyon vicces vagy, egyébként akik ide bemásolják mások tudását az attol még nem lesz a sajátja, legalább amit én írok az magamtol van , amit évek alat tanultam .

Sokmindent tudok de sok mindent még nem. De ha te olyan okoskodó vagy aki mindig másnak a bajt akarja akkor jó uton jársz igy tovább , nem leszel okosabb ha mások tudását használod fel okoskodásra.

2010. máj. 19. 20:39
 20/26 anonim ***** válasza:
Okosabb te sem leszel, ha ezeket elhiszed!
2010. máj. 20. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!