Mi a véleményetek eröl a rendithetetlen videorol :D szerintettek?
Szerintem nagyon elgondolkodtattó, ez a kérdés már volt de elakarom mondani hogy engem ez nagyon érdekel ez a téma. És ha ez igaz én várom hogy ezek a lények felfegyék magukat léci írjtaok minél többet , csak anyit kérek azok ne írjanak akik nem hiszenk benne :D
http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY&feature=related
már leírtam az előzőben is:
azért van benne reláció,amit mond,mégha néhány p*cs is csinálta,akkor is pozitív üzenet a világnak!Nem tűnt fel,hogy az emberek kézzel lábbal próbálják a többit rávezetni a pozitív gondolkodásra,hogy szebb legyen a világ?Én Mellette vagyok az ötletnek,mert ha mindenki elkezd kicsit pozitívabb lenni a másikhoz,valószínű,hogy jobb lessz a világ,mint ahogy a plejádi is megmondta!És most nagyon nem lényeg ám,hogy ki készítette ezt a videót,de nem az volt a célja,hogy röhögjön,hogy ki hiszi el,hanem az,hogy felébresszen minket egy normális viselkedésre.Mégha nem is plejádi.Bár ez a szöveg igen nagy értelemre vall!Aki emberek közül ezt megérti,az jár a helyes úton.Mondjuk én a videó előtt is tudtam,pedig még nem láttam..Az a baj,hogy néhány kommentelő sem látja a fától az erdőt..mondjuk ha nem plejádi embernek(földönkívülinek) adná ki magát,akkor jobban megértenétek a szövegelését?Mert itt csak azon van a hangsúly,amit mond!
Nekem nagyon tetszik a videó, és annyira lekötött hogy az 5. rész végéig megnéztem az összeset.
Az egésznek az üzenete a lényeg: pozitív gondolkodás és szeretet.
Kérdező, ha nem tűnt volna fel a 2. csak poénkodott azzal, hogy nem írt ékezetet és jobb lesz, ha belehúzol nyelvtanból.
Másrészt a videóval kapcsolatban: Megnéztem az első részét és valamely szinten igaz, tényleg a pozitivitásra kell törekedni. Viszont az a dolog, hogy rabságban és tudatlanságban tartanak minket eléggé összeesküvés szagú. Nem hiszem, hogy földönkívüliek feltudnának tenni egy videót a YouTube-ra , vagy hogy ezernyi űrhajó lepné el az égboltot, amikor a naprendszerben még bacilusokat vagy más élőlényt sem találtak a Földön kívül. Szóval ne ilyen hülyeségeken járjon az eszed, hanem készülj a nyelvtan dolgozatra.
:D utolsonak üzenem hogy folyamatosan tanulom a nyelvtatnt dikleksziás vagyok bocsi :DDDDD
Hát majd meglátjuk hogy mi lesz ebböl a videobol
Ha belegondolunk szinte minden honapban vanak földrengések világszerte és nagyon nagyok, Most is magyarországon mi van már nem télen kellet volna esni a sok csapadéknak? most meg nyár elején esik ha ti is észre vetétek akkor láthatjátok hogy az idő elcsuszik önmagátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!