Ez az egy-pontra-nézel-és-akkor-látod-az-aurádat dolog valójában egyszerű illúzió. Vannak ilyen rajzok is, hogyha sokáig nézel rajta egy pontot, olyan, mintha elkezdene mozogni, stb., pedig csak a szemed téveszt meg.
2010. máj. 18. 13:08
22/35 anonim válasza:
ez mondjuk sajnos igaz :/ De jó elhinni hogy vannak ilyen dolgok :D
2010. máj. 18. 13:21
23/35 anonim válasza:
Én írtam ezt az aura nézős arc megváltozós stb-is dolgot.Hát nem tudom lehet csak illúzió vagy bármilyen érzékcsalódás.Én felhoztam mint lehetőséget aztán ki mit gondol róla... :)
2010. máj. 18. 14:23
24/35 anonim válasza:
12:27 vok
Az aura az létezik és az h ha sokáig nézed magadat és megváltozik az arcod annak semmi köze nincs az aurához.
azt lefelejtettem h ezt kiskorában mindenki látja csak aztán úgy gondolják h ez nem lényeges dolog,nem figyelnek oda rá és ezért elfelejtik látni vagy másképp becsukódik a harmadik szemük.
2010. máj. 18. 15:42
26/35 anonim válasza:
ez baromság.
én néztem már éjfélkor tükörbe úgy h a villany felvolt kapcsolva meg úgyis h csak egy kis fény volt
és semmi nem történt
2010. máj. 18. 15:45
27/35 anonim válasza:
hát sztem ienkor csak a szemünk játszik velünk :D Bár kitudja. Ez a tükrös akkor is bejön ha egymást nézzük sötétben..Akkor is elkezd "változni" az arcunk :D Elég félelmetesen ... legalábbis szerintem :D
2010. máj. 18. 17:25
28/35 anonim válasza:
Én úgy hallottam h ha éjfélkor gyertyával a tükör elé állsz és mondasz vmi szöveget (nemtom mit) akk előjön a kaszás. A Bloody Maryset úgy tudom h ha éjfélkor gyertyával a kezedben fordulsz hármat a tükör előtt és közbe 3× mondod h Bloody Mary akkor előjön és megöl.
2010. máj. 18. 17:34
29/35 anonim válasza:
Ilyen nem létezik, csak optikai csalódás!
2010. máj. 19. 14:08
30/35 anonim válasza:
Ha vaalki megszüetik 2 éves koráig mindneki látja a többi ember aráját ébnis igy tudtam meg anyukámét és amikor már tudtam beszélni ismertem a szineket megmondtam enyukámnak és apukámnak mien színű aza urájuk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!