Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez tényleg működik? Részletes...

Ez tényleg működik? Részletes infó lent

Figyelt kérdés

Azon gondolkozom hogy a következő dolog működik-e.

Azt mondta egyik ismerősöm hogyha éjfélkor tükörbe nézek akkor visszanéz a sátán, vagy elkezd mozogni az arcképem stb.

A másik ilyen az hogy éjfélkor tükörbe nézel, és háromszor kimondod azt hogy "Vörös Madonna" .

Elvileg : "elkezdesz fuldokolni rosszabb esetben meghalsz jobb esetben vörös fojtásnyomok lesznek a nyakadon

még az is lehet hogy látni fogsz egy vörösre festett kezet ami éppen megfojt."

Ezek komolyan működnek ? :'D

2010. máj. 17. 23:26
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
52%
De csak akkor működik ha működik hogyha tényleg 1 pontra néz az ember.A legjobb a két szemöldök közötti rész és ha sok idő eltelik minimum 5 perc akkor ha mozgatod a fejed érdekes fényhatásokat is láthatsz olyan mintha a fejed körül kis fényes sáv lenne.de ez is csak akkor láthatod ha nem közvetlenül oda nézel.
2010. máj. 18. 00:21
 12/35 anonim ***** válasza:
52%
ez érdekes, de mindenképp kipróbálom:)
2010. máj. 18. 00:30
 13/35 A kérdező kommentje:
Azt a kis fényes sávot aurának hívják. Akárminek van. Nézz egy képet a falon 1 percig. Csak 1 pontra nézz. Utána vidd el a tekinteted. ennyi :)
2010. máj. 18. 00:41
 14/35 anonim ***** válasza:
52%
Ezt én is észrevettem már ha a tükör előtt vagyok és sokáig ugyanazt nézem akkor megváltozik az arcom. Kíváncsi vagyok, hogy miért?
2010. máj. 18. 00:56
 15/35 anonim ***** válasza:
60%
A Bloody Mary-t énis mindjárt kipróbálom, csak vodka kell, paradicsomlé, worcester-szósz, tabasco, bors, zellersó...
2010. máj. 18. 01:10
 16/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, igazad van!

"Persze normális idézéssel nem szabad szórakozni. De ez nem az. Hát majd legközelebb."

Ez nem normális idézés, ez egy vicc!

Még jó, hogy semmi hatása sincs!

Ettől nem jelenik meg se szellem, se démon.

Gyerekeket lehet vele ijesztgetni!

Csak arra figyelj, hogyha túl sokat szórakozol ilyen dolgokkal, még a végén bevonzasz valami komolyabb dolgot.

Bár én a kérdés értelmét se látom...

2010. máj. 18. 01:16
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt úgy tudom,hogy ha éjfélkor nézel hosszan a tükörbe,mögötted 1gyertya,akkor saját valódi önmagadat látod meg,és nem szabad hátrafordulni,akármi is történik.Állítólag 1-2en már megőszültek így.Múltkor az ismerősömet leültettem a tükör elé,nem történt semmi.Viszont ismerek olyat aki erdőbe ment ki éjfélkor tükörrel,ugyanezt csinálta,és csak reggel tért vissza,azt mondja kiesett neki ez az időintervallum.Szerintem valami transzba lehet esni,ha valaki erősen tud koncentrálni.
2010. máj. 18. 03:18
 18/35 anonim ***** válasza:
ja,az én időmben még az volt a szöveg,hogy kampókéz!! XDDD
2010. máj. 18. 08:26
 19/35 anonim ***** válasza:
Nekem is kampokez volt meg:D Amugy az, hogy az arcotok megvaltozik az csak a szem jateka, ha barmilyen pontot eleg sokaig neztek, akkor az elkezd mozogni, vagy elsotetul, ez normalis.
2010. máj. 18. 09:49
 20/35 anonim ***** válasza:
52%
Az aurára gondolt az egyik válaszoló,mindenkinek van,én már látom de nem olyan jól mit a profik.Sztem először próbáljátok az meg előbb h egy színes pontot festesz egy nagy fehér lapra és kb fél méterre állsz tőle aztán ellazulsz és koncentrálsz a színes foltra.Először csak fehéret fogsz körülötte látni de ha tovább koncentrálsz akkor látni fogod az auráját a színnek,és ha ez már megy akkor akkor lehet élőlényeken próbálkozni.
2010. máj. 18. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!