Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez hogy történhetett? Vélemény...

Ez hogy történhetett? Véleményeket kérek!

Figyelt kérdés
na szóval próbálom röviden leírni h mi történt.A házunk amibe most lakunk régen egybe volt egy másik házzal,szóval egyházvolt,most csak a padlás közös.És szerintünk régen meghallhatott ott egy kislány de ezt persze nem tudhatom pontosan de megtaláltuk a régi cuccait elásva a kertbe.szóval nem ez a lényeg de szerintem érdemes tudni a sztorihoz.Tehát nyugodtan voltam a szobába egy csokit ettem,kimentem kajáért,egyedül voltam otthon,és nem viccelhetett meg a tesóm,egy részt mert nemvolt több ilyen csoki otthon másrészt mert biztosan tudom h senki nem volt otthon,szóval megettem mire visszamentem ott volt,mind ha nem ettem volna belőle,eléggé megijedtem kidobtam,lefeküdtem az ágyba tévézni,majd mikor visszanéztem megint ott volt,pedig kidobtam.Ez hogy történhetett?Megijedtem rohadtul,több napig nem aludtam.Aztán azzal nyugtatgattam magam hogy csak barátkozni akar talán a kislány szelleme.A napokba mikor ez történt hangokat hallottam a padlásról is,ami ugye az átjáró a két ház között,ahol lakhatott.És ne küldjetek orvoshoz mert a csokikat a barátnőm is látta,a szüleim,tesóim pedig bizonyítják hogy nem volt belőle több.
2010. máj. 17. 20:01
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
kutyánk van,a kérdés alatt leírtam h megmutattam a barátnőmnek a csokikat,az egyiket kidobtam,bent volt a szemétbe,a másik meg az asztalon.Igazából fogalmam sincs hogy tudnék kommunikálni egy szellemmel:s és mivel nem történik mostanában semmi inkább hagyom is,nem akarom zargatni.
2010. máj. 19. 19:38
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a hűtőt! Ha az is visszajön, akkor szellem!
2010. máj. 20. 14:39
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez elég durva, nekünk a házunkba 2 ember halt meg, aki előttünk lakott itt, és a mostohaapám, és multkor olyan érzésem volt,hogy valaki figyel, és tök beparáztam, pedig egyedül voltam itthon, és aztán ilyen jót éreztem,mintha csak a mostohaapám elküldené az előző lakót hogy hagyjon.:S nagyon para:S
2010. máj. 22. 19:36
 24/25 anonim ***** válasza:
nkm volt egy ilyen storym üres gyufásdobozzal, takarítottam és ott volt egy gyufás doboz az asztalon, megnéztem, h üres e és láttam, h az, kidobtam.. visszafordultam az asztal felé, és ott volt, kidobtam újra.. és aztán is ott volt, otthagytam.. néhány perc múlva amikor bementem a konyhába már nem volt ott.. és a szemetesbe se volt..:P
2010. máj. 23. 12:28
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatba kéne lépned vele, hogy megtudd mit szeretne. Mivel írtad hogy nem tudod, elmondom hogy én hogyan szoktam.

Mivel nekünk is van szellemünk, átérzem a helyzetedet, bár mondjuk MOST MÁR nem félek tőle.

Ha egy szellemmel kapcsolatba akarsz lépni, alfa állapotba kell lemenned. Nagyjából mint az agykontroll, csak én nem zenére szoktam, mert arra a fantáziám is elkalandozik, és sehogyan se megy úgy. Mondjuk hagyd a géped bekapcsolva. Egyenletes zúgás, tökéletes. Éjszaka, amikor minden csöndes, feküdj hátra az ágyon és lazulj el. Semmi másra ne figyelj, csak az egyenletes zúgásra a gépedből. Ne mozdulj, és ne törődj semmivel. (Ezért jó éjjel csinálni, mert nem riadsz fel arra, hogy valamelyik családtagod levert valamit, és egy jóízűt káromkodott xD) Akkor jóm ha már zsibbadást érzel. Amikor már érezhetően erősen zsibbadsz, próbáld megmozdítani a karod. Csak egy kicsit. Ha nem megy, akkor közel jársz. Amint a zsibbadás mellett lebegést is érzel, akkor erősen koncentrálj arra, hogy megtaláld a szellemet. Nem feltétlen fogod látni/hallani, de érezni fogod ha ott van, mert ilyenkor érzékenyebb vagy az ilyen hatásokra. Próbálj meg beszélni vele, tudd meg mit szeretne! DE amire nagyon figyelj: 10-15 percig maradsz maximum ebben az állapotban, de ezt alig egy percnek fogod érzékelni, szóval ügyesnek kell lenned. Ha fel akarsz ébredni belőle, próbáld kinyitni a szemed. Erővel, mert ólomsúlyú lesz. Ha megszűnt a zsibbadás és a lebegés, menj és moss arcot, és más pózban feküdj vissza. Ez mint tapasztalat részemről xD

19:36 a dédapám a szobám alatti szobában halt meg, és tudom hogy itt van velünk :) Láttam is kétszer, a konyhába nézett (az az alattam lévő szoba) de tudom hogy észrevett. Éjjel volt, az ablakomból láttam. És ő is küldött már el melegebb éghajlatra más szellemet xD Rendes ember lehetett, kár hogy nem ismertem :')

2010. máj. 23. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!