Ez hogy történhetett? Véleményeket kérek!
Kapcsolatba kéne lépned vele, hogy megtudd mit szeretne. Mivel írtad hogy nem tudod, elmondom hogy én hogyan szoktam.
Mivel nekünk is van szellemünk, átérzem a helyzetedet, bár mondjuk MOST MÁR nem félek tőle.
Ha egy szellemmel kapcsolatba akarsz lépni, alfa állapotba kell lemenned. Nagyjából mint az agykontroll, csak én nem zenére szoktam, mert arra a fantáziám is elkalandozik, és sehogyan se megy úgy. Mondjuk hagyd a géped bekapcsolva. Egyenletes zúgás, tökéletes. Éjszaka, amikor minden csöndes, feküdj hátra az ágyon és lazulj el. Semmi másra ne figyelj, csak az egyenletes zúgásra a gépedből. Ne mozdulj, és ne törődj semmivel. (Ezért jó éjjel csinálni, mert nem riadsz fel arra, hogy valamelyik családtagod levert valamit, és egy jóízűt káromkodott xD) Akkor jóm ha már zsibbadást érzel. Amikor már érezhetően erősen zsibbadsz, próbáld megmozdítani a karod. Csak egy kicsit. Ha nem megy, akkor közel jársz. Amint a zsibbadás mellett lebegést is érzel, akkor erősen koncentrálj arra, hogy megtaláld a szellemet. Nem feltétlen fogod látni/hallani, de érezni fogod ha ott van, mert ilyenkor érzékenyebb vagy az ilyen hatásokra. Próbálj meg beszélni vele, tudd meg mit szeretne! DE amire nagyon figyelj: 10-15 percig maradsz maximum ebben az állapotban, de ezt alig egy percnek fogod érzékelni, szóval ügyesnek kell lenned. Ha fel akarsz ébredni belőle, próbáld kinyitni a szemed. Erővel, mert ólomsúlyú lesz. Ha megszűnt a zsibbadás és a lebegés, menj és moss arcot, és más pózban feküdj vissza. Ez mint tapasztalat részemről xD
19:36 a dédapám a szobám alatti szobában halt meg, és tudom hogy itt van velünk :) Láttam is kétszer, a konyhába nézett (az az alattam lévő szoba) de tudom hogy észrevett. Éjjel volt, az ablakomból láttam. És ő is küldött már el melegebb éghajlatra más szellemet xD Rendes ember lehetett, kár hogy nem ismertem :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!