Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért félhetek a sötétben?...

Miért félhetek a sötétben? Olya mintha jönne utánam vki. lehet csk beképzelem? De most komolyan.

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 12:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Horror filmtől elmúlt a félelmed? Ezt hogy a fenébe csináltad???
2010. máj. 19. 13:35
 22/31 anonim ***** válasza:
Minden ember fél a sötétben elis mondom hogy mért, azért mert a sötétben az ember nem lát és nem tudja kézel fogva látni a dolgokat , nem tudja megismerni azt ami ott van a sötétben , az ember elraktázota magában a gént, hogy a sötét nem jó mert sötétben a szemünkkel nem tudunk látni észlelni, nem tudunk tanulmányozni , ezért fél az ember a sötétben.
2010. máj. 19. 14:56
 23/31 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi, én sem tudok sötétben aludni, ha a férjem éjszakás, mert folyamatosan surranó hangokat hallok, és utálom. Olyan, mintha valamik mozgolódnának a szobában, ezért vettünk egy nyavalyás irányfényt valamelyik barkácsáruházban, és így valamivel jobb. Elmúlni sose fog szerintem, ezzel együtt kell élni és kész.
2010. máj. 22. 13:01
 24/31 anonim ***** válasza:
Ja, jó lelkiismerete meg annak van, aki már kellően szenilis...
2010. máj. 22. 13:02
 25/31 anonim ***** válasza:

Úgy tudom hogy akinek rossz a lelkiismerete az csak attól fél amivel lebukhat meg ilyenek.. szóval ha én gyújtottam fel a tanári asztalt akkor nem fogok a wc-koboldtól félni itthon :D

egyébként én meg örök életemben féltem a sötétben... mostanában kezd múlogatni, vagy mert épp kicsit depis vagyok és nem féltem annyira az életem, vagy épp a kamaszkori hormontúltengés miatt XDXD

de alaphelyzeten félek sötétben.. és most nem arról van szó hogy pl sötét utcán félek, mert ott konkrétan nem félek.. itthon félek este kimenni wc-re meg más épületekben.. meg igazából az erdőben is :D

viszont ebben tényleg van bizonyos szintig természetes is. és ha van velem valaki, rögtön nem félek. ugyebár.. bizonyos dolgokat lehet magyarázni evolúcióval :P

és hogy ne a szkeptikusok táborát növeljem, elárulom hogy az a fajta ember vagyok aki szeret hinni a természetfelettiben :P

2010. máj. 22. 20:40
 26/31 anonim válasza:
az ember tudatalattija sugallja, h félhet az ember a sötétben. de amikor már hullafáradt vok, akkor már nem érzek ilyet. egyébként nem vagyunk egyedül, a lelkek ott vannak mindenhol, ez nem mese. tőlük nem kell félni, hisz ártalmatlanok, max. figyelnek, pl. egy ismerős. de persze szörnyek nincsenek!
2010. máj. 23. 10:38
 27/31 anonim válasza:

ez szerintem teljesen normális reakció és az emberek 85%-a fél a sötétben, illetve paranoiái vannak. Szerintem nem sok köze van a lelkiismerethez. Én inkánbb fognám a horror filmekre és egyéb ilyen dolgokra.

Nekem is van sokszor hogy félek, de aztán nyugtatom magam, hogy biztos senki nem fog ott ülni az erdőben és csak rám várni, ilyenkor jót röhögök magamon! :D

2010. máj. 24. 18:45
 28/31 anonim válasza:
Ne mászkálj egyedül!
2010. máj. 26. 17:04
 29/31 anonim válasza:

szerintem ha többször lennél egyedül a sötétben talán bátrabb lennél és egy idő után már nem fogsz félni.

és ezt a dolgot sok ember bebeszéli magának sztem veled is ez a helyzet

2010. máj. 27. 15:05
 30/31 anonim válasza:
Amikor este sötétben kimegyek a konyhába vagy akárhova és a szellemek járnaka fejembe meg hogy jajj követ valaki akkor télleg úgy is érzem és kiráz a hideg nagyon élethű de csak beképzelem magamnak. Amikor nem gondolok ilyenek akkor nem követ senki se, Ne gondj rá és nem fogod úgy érezni =)
2010. júl. 25. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!