Miért félhetek a sötétben? Olya mintha jönne utánam vki. lehet csk beképzelem? De most komolyan.
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 12:03
11/31 anonim válasza:
bocs. . azt hittem h választ is akarsz, mármint komolyat, legközelebb írok inkább valami f@szságot, hisz nem mindegy hova mit írok? -.-
12/31 anonim válasza:
Kérdező: egyszer a 81%-os válaszoló lesz ott melletted a sötétben és nem lesz menekvés, tudod ő az aki sötétben öli azokat az embereket, akik feltesznek egy kérdést és utána parasztkodnak.
13/31 anonim válasza:
pontosan .. és a sötétben támadok, lopakodva, akkor amikor a legkevésbé számítanak rám.
14/31 A kérdező kommentje:
juj de félek!!!!!!!!!!
2010. máj. 17. 13:52
16/31 A kérdező kommentje:
ok.
2010. máj. 17. 14:00
17/31 anonim válasza:
nem, nem mindegy, hogy hova írsz, mert ezzel csak sz@rrá offolod a témaköröket
és ezt most nem erre a kérdésedre értettem...
18/31 anonim válasza:
Van igazság abban, hogy a sötétben végtelenek vagyunk hiszen rosszul látunk. Mindenhol sötét alakokat látni mint a szék, 1 kabát stb. Viszont lehetséges, hogy megérzed a körülötted lévő lelkeket. Nem mondhatnám, hogy irigyellek. Nézd a jó oldalát, soha nem vagy egyedül.
19/31 anonim válasza:
Én 6 éves lehettem, h. láttam a Psycho filmet és azóta minden részét. A 3. rész végén mikor meghal a nő és Norman felravatalozza a nappalijába a nőt. A nyomozónő bemegy hozzá és ezt látja felravatalozva a nőt és hirtelen megjelenik Perkins asszonynak öltözve és női hangon beszélve. Én a mai napig félek ettől és a szobák ajtját még sötétedés előtt behúzom, mert erre asszociálok sötétbe nyitott ajtónál...
20/31 anonim válasza:
még amikor olyan 10éves lehettem énis nagyon féltem a sötétbe mihelyt sötét lett egyedül nem mertem kimenni soha még WC-re se.
aztán apummal megnéztünk egy horror filmet és onnantól vhogy elmúlt afélelmem.
javaslom teis csinálj hasonlót de lehet h ez csak működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!