Hogyan kell szellemet idézni?
"Hjajj ti buták vagytok még ehhez a kérdezőről ne is beszéljünk."
Ha nem tudsz válaszolni és/vagy nem is akarsz, akkor miért írsz ide egyáltalán? És miért nevezel minket butának?
Amúgy meg a válaszaidból sugárzik a naivitás, mi meg csak érdeklődünk.
Már bocs mindkettőtöktől, de érdekel a téma, bár nem hiszek benne, érdekel. Itt lenne a lehetőség, hogy bebizonyítsátok, hogy igazatok van.
Eddig csak lebutáztak és leidiótáztak.
A tudomány témakörbe ha valaki feltesz egy kérdést nekem nem szokásom idiótának nevezni a kérdezőt. Úgy néz ki itt hamarabb kifogynak az érvekből és hamarabb kezdik el a személyeskedést is.
Valamint ha már van "Természetfeletti lények" témakör és van egy kérdés amely bár kétkedő elejétől fogva, de érdeklődő, nem értem, miért nem lehet normális, nem személyeskedő választ adni?
Kérdező te minek játszod itt az agyad? "nem félek semmitől"
Innen látszik, hogy egy kis csicska hülyegyerek vagy. Amúgy meg ki hiszi azt el, hogy te egyedül a sötétben szellemet idéztél? Szerezz be magadnak egy Ouija-táblát. Keress hozzá a Google-n használati útmutatót, és csináld azt amit tiltanak. Direkt idézz meg rossz szellemeket, vagy mittudom én. Ja, és én hiszek is meg nem is a szellemekben, de utálom, ha valaki játssza az agyát olyan témában amiről fingja sincs.
de ügyes vagy,megadtad a címed?:D mostmár nem szellemet küldenek rád az éjszaka közepén hnem valami bérgyilkost.
örülhecc ... ammeg énsem hiszek a szellemekben,de azért érdekel,hogy akik hisznek,hogy idézik meg...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
innen gyűjthecc információkat,bár nem hiszem hogy bármi is történne de ha ennyire szellemet akarsz idézni,egy próbát megér ;D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!