Hogyan kell szellemet idézni?
xD én úgy olvastam h 3 v 4 gyertya kell (nem emlékszem hány!) körbe kell ülni megfogni egymás kezét és úgy! Mi így csináltuk de semmi nem történt...xDDD
de mégis féltünk xDDD
egyetértek veled kérdező, nekem is volt egy szellemmániás ismerősöm, aki azt állította, hogy tud szellemet idézni.
Mondtam neki, hogy akkor idézzél.
Erre ő:
"Csak akkor láthatod a szellemeket, ha te is hiszel bennük".
Mondom innentől nincs miről beszélnünk:)
Najó Casper és Hisztis Mirtill léteznek.
Üljetek le 3an, legyen teljes a sötétség, köztetek három gyertya világítson, jelezve, hogy jót akartok. Legyen a gyertya minél világosabb és egyszínű. NE ÉGESSETEK FÜSTÖLŐT!!! Tegyetek középre egy képet a megidézendő személyről, nézzétek, addig, amíg nem kell pislognotok. Ekkor csukjátok le a szemeteket, és koncentráljatok arra a képre. Várjatok, amíg valamelyikőtök hangot vagy érintést nem észlel. Ha elalszik a gyertya, az is jel. Ilyenkor nyissátok fel a szemeteket, fújjátok el a gyertyákat, és ha jól ment minden, beszéljetek a visszatért lélekkel. Halkan, és óvatosan. Ne mozogjatok közben. Mikor végeztetek, köszönjétek meg neki, mondjátok kedvesen hogy térjen vissza. Ezután kapcsoljatok villanyt.
Elméletben így kell! Bár ahol én olvastam ott aztírják, hogy angyon veszélyes.... Nemtom én nempróbáltam!
19:18nak
Már bocs, de tényleg csak akkor láthatod ha hiszel bennük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!