Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell szellemet idézni?

Hogyan kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés
Szerintem aki azt állítja h idézett az HAZUDIK !! Mondjátok nagyokosok hogykell?....nemfélek semmitöl ,nemérdekel a következmény ,lenyomom akárki szellemét :)
2010. máj. 16. 19:14
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
63%
Egyszer Te is megtudod...,addig űzd itt a földön 3D-ben..;)
2010. máj. 16. 19:48
 12/49 anonim válasza:
79%

A helyedbe nekem nem lenne ekkora pofám...

Próbáld ki és majd viseld a következményeit...

Csak aztán nehogy a pszihiátrián köss ki...

De ha annyira szórakozni akarsz szerezz be egy ouija táblát.

2010. máj. 16. 19:52
 13/49 A kérdező kommentje:
Nemtudom h ti hogy vagytok vele de nemtudom elképzelni h nekem egy áttetsző nemlétező olyan "szellem " aki fizikai erőt nem tud kifejteni hogyan árt nekem ?! :D És nemkell a rizsa .... konkrét példát kérek !
2010. máj. 16. 19:55
 14/49 anonim ***** válasza:
6%

akkor valaki küldjön rám egy gonosz szellemet ha tud!

várom...

2010. máj. 16. 19:57
 15/49 A kérdező kommentje:
Akkor repül is Michael Jackson !! :D
2010. máj. 16. 19:57
 16/49 anonim válasza:
87%
hát te rohadtúl tájékozaltan és komolytalan vagy. ne akarj a túlvilággal szórakozni. a szellemek nemások mint lelkek és enegriából vannak. szóval ne szekáld őket. jobb, ha inkább elmész és belövöd magad és egy lepedős emberrel dumálsz.
2010. máj. 16. 20:11
 17/49 anonim ***** válasza:
73%

"Nemtudom h ti hogy vagytok vele de nemtudom elképzelni h nekem egy áttetsző nemlétező olyan "szellem " aki fizikai erőt nem tud kifejteni hogyan árt nekem ?! :D És nemkell a rizsa .... konkrét példát kérek !"

Te most direkt játszod a tudatlant vagy tényleg az vagy??

Hál isten saját példát nem tudok,de olyat már hallottam,hogy egy szellem őrületbe kergette a családot,mert minden mozditható tárgyat levert,összetört stb..!Sőt olyat is tudna hogy egy súlyos nehéz tárgyat rád dobna!Energiával "dolgozik" neki nincs szüksége fizikai erőre!Inkább ülj a seggeden ha ennyire tájékozatlan vagy és nézd Dagobert Mekcsipet a Kacsamesékből!!:P

2010. máj. 16. 20:23
 18/49 anonim ***** válasza:
89%

Szombaton 21:00-tól van az Investigation Discoveryn a Szellemjárás c. műsor. Nézd.

Amúgy a szellemek tudnak mozgatni tárgyakat, csak ha ijesztgetni akarnak először inkább játszanak veled. És úgy tud bántani, hogy mondjuk megkarmol..(láttam már olyat élőbe)...bocs de ha nem hiszel benne akk így jártál..idézz vmi démont ;)

2010. máj. 16. 21:23
 19/49 anonim ***** válasza:
62%

"És úgy tud bántani, hogy mondjuk megkarmol.." Karmol??

És harap is?:D Mert akk az már brutál egy szellem...:)

2010. máj. 16. 21:28
 20/49 anonim ***** válasza:
44%

"a szellemek nemások mint lelkek"

Ez az állítás már csak azért sem lehet helyes, mivel a lélek csak az emberek fejében létezik, a valóságban nem. Sem emberben, sem állatban, sem a testen kívül.

Lélekről max akkor beszélhetünk, ha a lélek kifejezés alatt a "test gondolkodó részét" értjük. Az ilyesféleképpen értelmezett lélek azonban nem létezhet testtől függetlenül.

2010. máj. 16. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!