11/17 apababa válasza:
Nem. Az elöttem írók sem láttak egyet sem, ök csak hiszik. Sok embernek nehéz elfogadni , hogy ha meghalhalnak nem történik semmi magasztos és hasznos velük. Ezért gyártanak mindenféle történetet . Az sem érdekli öket hogy bizonyítani nem tudják és mások sem. Ez a hit.
12/17 anonim válasza:
Ez bonyolultabb. Egyszerűen annyi, hogy azok akik láttak szellemet vagy arra utaló jelet, az ezt megelőző hitükkel feloldották saját gátlásaikat. Lehetővè tettèk. Lènyegèben amit láttak, azt ők idèztèk elő.
13/17 anonim válasza:
Igen, én is az vagyok. Jelenleg földi, anyagi testben vagyok, ezért tudok itt válaszolni.
Földi halálunk után megyünk tovább, kísérteni tudtommal nem szoktunk. A valóság viszont sokkal összetettebb, mint ahogy bármelyik vallás leírja, így nem is baj ha azokat valaki nem fogadja el.
14/17 szenti76 válasza:
A házunkban halt meg a 3 gyermekem nagymamája. Mind a 3 gyermekem látott egy "nénit" amíg kicsi volt. Őszintén, nem tudom, hogy az anyukámra mutogattak -e a gyermekeim amikor a "nénire" mutattak... Azt még hozzá kell tegyem, hogy nagyobb korukban ez már nem jött elő..
15/17 anonim válasza:
szenti76, a gyerekeid fogyatékosak. :D
16/17 baal ágyasa válasza:
Léteznek,de amíg nem látsz egyet úgysem hiszed el igazán. Mindegy itt ki mit mond. Na hiszel bennük vagy sem?
17/17 anonim válasza:
Persze.Ha jól beszívsz még látod is őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!