Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

2017. máj. 7. 13:46
1 2
 11/17 apababa ***** válasza:
46%
Nem. Az elöttem írók sem láttak egyet sem, ök csak hiszik. Sok embernek nehéz elfogadni , hogy ha meghalhalnak nem történik semmi magasztos és hasznos velük. Ezért gyártanak mindenféle történetet . Az sem érdekli öket hogy bizonyítani nem tudják és mások sem. Ez a hit.
2017. máj. 14. 07:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez bonyolultabb. Egyszerűen annyi, hogy azok akik láttak szellemet vagy arra utaló jelet, az ezt megelőző hitükkel feloldották saját gátlásaikat. Lehetővè tettèk. Lènyegèben amit láttak, azt ők idèztèk elő.
2017. máj. 14. 11:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, én is az vagyok. Jelenleg földi, anyagi testben vagyok, ezért tudok itt válaszolni.

Földi halálunk után megyünk tovább, kísérteni tudtommal nem szoktunk. A valóság viszont sokkal összetettebb, mint ahogy bármelyik vallás leírja, így nem is baj ha azokat valaki nem fogadja el.

2017. máj. 14. 22:40
 14/17 szenti76 válasza:
A házunkban halt meg a 3 gyermekem nagymamája. Mind a 3 gyermekem látott egy "nénit" amíg kicsi volt. Őszintén, nem tudom, hogy az anyukámra mutogattak -e a gyermekeim amikor a "nénire" mutattak... Azt még hozzá kell tegyem, hogy nagyobb korukban ez már nem jött elő..
2017. máj. 16. 23:22
 15/17 anonim ***** válasza:
szenti76, a gyerekeid fogyatékosak. :D
2017. máj. 17. 12:02
 16/17 baal ágyasa válasza:
Léteznek,de amíg nem látsz egyet úgysem hiszed el igazán. Mindegy itt ki mit mond. Na hiszel bennük vagy sem?
2017. aug. 27. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Persze.Ha jól beszívsz még látod is őket.
2017. dec. 21. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!